Alıntı yapılan: masumtilki - 10 Mayıs 2007, 23:01:05Alıntı yapılan: BALLACK - 10 Mayıs 2007, 22:49:17final topicine baktiktan sonra + rep puanlarini geri aldim kardeşim , turnuva kurallarimiza göre final müsabakalari herhangi bir tarafa hükmen verilemez .rakibin fabregas ile müsaid bir zamanda oynayabilirsiniz ben omffc diye hükmen yazıverdim yani normal bi turnuva olsaydı yazmazdım final topicinde de söylediğim gibi ,daha öncesinde omffc turnuvalarimiz dahil tüm fifa 07 turnuvalarinda final müsabalarini bir tarafa hükmen vermemiştik kardeşim . şimdi ise bu uygulamamizi bozarsak hükmen mağlup olan tarafa haksizlik olacağini düşünüyorum. bu sebeple Şampiyonluk topicini kitleyip Fabregas - Messi 19 karşılaşmasinin oynanmasini daha uygun görüyorum
Alıntı yapılan: BALLACK - 10 Mayıs 2007, 22:49:17final topicine baktiktan sonra + rep puanlarini geri aldim kardeşim , turnuva kurallarimiza göre final müsabakalari herhangi bir tarafa hükmen verilemez .rakibin fabregas ile müsaid bir zamanda oynayabilirsiniz ben omffc diye hükmen yazıverdim yani normal bi turnuva olsaydı yazmazdım
final topicine baktiktan sonra + rep puanlarini geri aldim kardeşim , turnuva kurallarimiza göre final müsabakalari herhangi bir tarafa hükmen verilemez .rakibin fabregas ile müsaid bir zamanda oynayabilirsiniz
ŞAMPİYON FABREGAS ,OYNANDI MAÇ HAMZA VERİRSİN REPLERİ