Gönderen Konu: MENEJER BASIN TOPLANTI BÖLÜMÜ  (Okunma sayısı 8217 defa)

Çevrimdışı BoJanqles

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 96
  • Galatasaray'lı
    • Profili Görüntüle
    • www.AslanForum.net
    • E-Posta
MENEJER BASIN TOPLANTI BÖLÜMÜ
« Yanıtla #12 : 26 Nisan 2007, 20:55:05 »
      İlk 2 haftada isteiğimiz oyunu ortaya koyamadık kabul ediyoruz.Fakat artık puan kaybetmeyi hiç ama hiç istemiyoruz artık lige bir yerden asılmak lazım ve biz bunu 3. haftadaki Barcelona maçı ile gerçekleştirmeyi planlıyoruz inanıyorum bu maçta hiç kolay olmayacak ama yeneceğimizi düşünüyorum ve takımıma güveniyorum.Milan takımı içinde aynı şeyler geçerlidir.Hafta içinde Milan ve Barcelona karşılaşmalarına çok çalıştık.Çalışmanın ve azmin meyvesini alacağımızı düşünüyorum.2 Takıma da başarılar diliyorum.....

Saygılar Liverpool Teknik Direktörü
Zimap_92
[/b]
Galatasaraylıların Buluştuğu Yer..

Çevrimdışı Nightmare

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2709
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 27 Nisan 2007, 17:21:34 »
Bence Liverpool Menajeri Planını Milan Maçına ertelemeli... Çünkü Barça Yenilgisiz Şampiyonlugu Hedefliyor....

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #14 : 27 Nisan 2007, 17:23:29 »
2. haftadaki rakibimiz olan Valencia karşısında almiş olduğumuz üç puandan dolayi oldukça mutluyuz . ilk iki haftada fire vermeden toplamiş olduğumuz 6 puan şampiyonluk yolunda ekibimizin ne kadar iddiali olduğunu gözler önüne seriyor . umarim kalan haftalarda da ayni başariyi gösterip lig bitiminde hedeflediğimiz yere ulaşiriz

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 27 Nisan 2007, 18:13:44 »
ilk iki haftada aldıgımız kötü skorlar nedeni ile üzgünüz futbolcularda bi isteksizlik var ve buna şanssızlık da eklenince böle bi tablo ortaya çıktı önümüzdeki haftalarda bunu telafi edecegimize inanıorum !
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı Nightmare

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2709
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 27 Nisan 2007, 18:22:49 »
ilk iki haftada aldıgımız kötü skorlar nedeni ile üzgünüz futbolcularda bi isteksizlik var ve buna şanssızlık da eklenince böle bi tablo ortaya çıktı önümüzdeki haftalarda bunu telafi edecegimize inanıorum !

Fabregas Adlı Menajerin Yeteneklerine İnanıyorum Ve Bence B.munich ligte 2. olacak kapasitede bir takım ... ;)

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 27 Nisan 2007, 18:30:58 »

Fabregas Adlı Menajerin Yeteneklerine İnanıyorum Ve Bence B.munich ligte 2. olacak kapasitede bir takım ... ;)
saol kardeşim inş  ;)
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #18 : 27 Nisan 2007, 18:39:10 »
3 . Hafta Karşılaşmasi bitimi İnter Manegar 'ı Hamza'nın basin toplantisi :

" Ligimizin Şampiyonluğa oynayan iddiali ekiplerinden arsenal ( xsideboy ) karşısında almiş olduğumuz 7 - 5 ' lik galibiyetten sonra oyuncularimın kendilerine olan güvenleri bir kat daha artmiş oldu .

Üç Haftada toplamiş olduğumuz 9 puan ile büyük bir olasilikla liderlik koltuğuna oturmuş olacağiz . Artik kazandiğimiz puanlarin hiç birinin tesadüf olmadiğini , Ligimizin en zorlu ekiplerinden bir tanesi olan Arsenal karşısında alinan 7 gollü galibiyetin ardindan herkes görmüş oldu . umarim bu yüksek performansimizin devami da gelecektir . üçüncü haftada oturmuş olduğumuz liderlik koltuğunu hiç bir zaman kaptirmamak en büyük temennimiz

Şimdi önümüzde zorlu Milan deplasmani bulunuyor . oyuncularimizın Arsenal karşısında almiş olduklari galibiyeti tamamen unutup bu karşılaşmaya konsantre olmasi gerekiyor .

Hazirliklarimizi bir günlük aranin ardindan yapacağimiz Çift Kale maçla sürdüreceğiz .

Çevrimdışı YuRY

• MODERATÖR
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 27 Nisan 2007, 19:16:35 »
REAL MADRİD AİLESİ OLARAK :

3 MAÇDA ALIĞIMIZ 6 PUANDAN MEMNUNUZ VE MİLAN MAÇINIDA ALIP SERİMİZE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ LİGDE ZORLU MAÇLARIMIZ OLCAKTIR TABİ BU MAÇLARA ÖNLEMLERİMİZDE OLCAKTIR İNTER ÇOK İYİ GİDİYOR İNTER LE YAPCAIĞIMIZ HAFTAYI MERAKLA BEKLİYORUM SAYGILARIMLA KORSAN06

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 27 Nisan 2007, 19:18:12 »
5.2 lik valencia maglubiyetinden sonra bayernde sular durulmuyor fakat bu maçta biraz şanssız olsada bayern kaybedilen puanların telafisi çok zor artık !

bugün divan toplantısı olucak bayernde takım çalkalanıor  :D  menajer FABREGAS  takımda istenmeyen adam ilan edildi  :D :D :D
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 29 Nisan 2007, 00:13:51 »
9.3 LÜK İNTER MAÇINDAN SONRA BAYERN UZUN SÜREDEN SONRA HATTA İLK DEFA ÜÇ PUANLA TANIŞTI DEVAMININ GELECEGİNE İNANDIGINI SÖYLEYEN FABREGAS YÖNETİCLERİN VE BAŞKANINDA KIZGINLIGINI AZ DA OLSA GİDERDİ ÇÜNKİ İNTER GİBİ 3 TE 3 YAPAN BİR TAKIMI 9.3 MAGLUP ETTİ

FABREGAS MAÇI YENDİKLERİ İÇİN FUTBOLCULARINA 1 GÜN İZİN VERDİ
ERTESİ GÜN MUNİH OLİMPİYAT STADINDA YAPILACAK ÇİFT KALE MAÇLA Bİ SONRAKİ MAÇIN HAZIRLIKLARINA BAŞLANACAK
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı mert961

• 3. SINIF UYE
  • Puan 746
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 29 Nisan 2007, 13:38:26 »
man.utd menejeri olarak takımımın 2 maçta aldığı farklı galibiyetlerle mutlu oldum ama tek sorunumuz sadece turnuva maçlarında şampiyonlar ligi oynamamız takımımı geliştirme şansı bulamıyorum malesef hedefim ligi ilk 3 içinde tamamlamak..
resuced bekliorum kardeşim msn den yazdım cvp wermedin ;)

Çevrimdışı DeViL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2621
  • ultrAslan
    • AOL Instant Messenger - uA
    • Yahoo Instant Messenger  - Pc-co
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 29 Nisan 2007, 19:29:35 »
İlk iki maçta almış olduğum galibiyetlerden sonra üst üste Barcelona ve Manchester United gibi zorlu rakipler karşısında aldığımız mağlubiyetler teknik heyeti , taraftarları ve oyuncularımızın morallerini gerçekten çok büyük derecede bozdu... Ama önümüzde daha uzun bir yol var ve biz bu uzun yolda takılmadan koşacağız ve ligin üst sıralarında bir yer edineceğimize inaniyorum. Buna sadece ben değil oyuncularımın ve taraftarlarında inanması gerekiyor. Bundan sonra maç kaybetmemek için elimizden gelen herşeyi yapacağız...!

Saygılarımla Chelsea Teknik Direktörü Devil