Gönderen Konu: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 6069 defa)

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #36 : 27 Mayıs 2007, 09:31:21 »
CEMALAKKO 3 - 0 BİG SEXY ADAM HIC ONLINE DEIL YARIFINALI BEKLIYORZ MASUM ;)

Çevrimdışı sinyordemir

• MODERATÖR
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • MSN Messenger - gurkandemir511@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 27 Mayıs 2007, 11:30:20 »
CEMAL VE BESTGAMER YAZDIĞINIZ SKORLARI KABUL EDİYORUM AZ SONRA YARI FİNALİ BELİRLEYECEĞİM ;)

Çevrimdışı sinyordemir

• MODERATÖR
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • MSN Messenger - gurkandemir511@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 27 Mayıs 2007, 12:29:35 »
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ BELİRLENMİŞTİR !!!

Çevrimdışı VoLKaN

• 2. SINIF UYE
  • Puan 2120
    • MSN Messenger - vlkn07@msn.com
    • Profili Görüntüle
    • Oyunsiteniz.com
« Yanıtla #39 : 29 Mayıs 2007, 19:36:08 »
toulose fenerkrall hic online olmuyon msn nemi ekle  veya bu aga gel  özgürmilan     123  bekliom..........
aga fenerkral hergün en az 5 saat online msnde yaw nası göremiyon :D gözlük alalımmı sana :D yanlış anlama ;) makara ;)
iyi online sa hep ben mi rakiblerin pesin den kouscam be.... bide onlar benim msn nemi eklesin!!!!!!! siteye velan yazsin iste yazmiosa demek ilgilendirmiyor onu ozaman hükmen olur  bu topi altina cevap  yazmasa fenerkrall    nancy  3-0  lens hükmen !!!!!!!!!!!!     

abi benmisenin peşinden koşacam ona bakılırsa ayrıca ben senle mac yaptım sen demedınmı yarın devam ederis diye çıkıp işim var dedin oyun kasıyodu. yarın oynarıs dedin bekledım ertesi gün gelmedin ne demek bu  :-[[/b]

Çevrimdışı bestgamer

• 3. SINIF UYE
  • Puan 1810
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 29 Mayıs 2007, 20:24:21 »
toulose fenerkrall hic online olmuyon msn nemi ekle  veya bu aga gel  özgürmilan     123  bekliom..........
aga fenerkral hergün en az 5 saat online msnde yaw nası göremiyon :D gözlük alalımmı sana :D yanlış anlama ;) makara ;)
iyi online sa hep ben mi rakiblerin pesin den kouscam be.... bide onlar benim msn nemi eklesin!!!!!!! siteye velan yazsin iste yazmiosa demek ilgilendirmiyor onu ozaman hükmen olur  bu topi altina cevap  yazmasa fenerkrall    nancy  3-0  lens hükmen !!!!!!!!!!!!     

abi benmisenin peşinden koşacam ona bakılırsa ayrıca ben senle mac yaptım sen demedınmı yarın devam ederis diye çıkıp işim var dedin oyun kasıyodu. yarın oynarıs dedin bekledım ertesi gün gelmedin ne demek bu  :-[[/b]
kardes  ben onu nezaman yazmisim iyi bak !!!!  senle de dün yaptik galiba orda da evde degildim arkdaydim... istersen yapalim ama yari final maci oynandi bile 
yakamozzz

Çevrimdışı VoLKaN

• 2. SINIF UYE
  • Puan 2120
    • MSN Messenger - vlkn07@msn.com
    • Profili Görüntüle
    • Oyunsiteniz.com
« Yanıtla #41 : 29 Mayıs 2007, 20:29:51 »

kardes  ben onu nezaman yazmisim iyi bak !!!!  senle de dün yaptik galiba orda da evde degildim arkdaydim... istersen yapalim ama yari final maci oynandi bile 

sorun yok kardeşimde benim senı bulacagım nerden çıktı herkez eşittir. burada