mesaji attiğin an offline idim malesef . bir türlü karşilaşamadik birbirimizle . karşılaşsak da hep teknik problemler çıktı . şimdi sorunumu hallettim . hamachim düzeldi . bu gün 15.00 dan 24.00 a kadar müsaid olacağim . olmazsa cuma akşami yapariz .
Alıntı yapılan: Hamza - 09 Kasım 2006, 08:21:07mesaji attiğin an offline idim malesef . bir türlü karşilaşamadik birbirimizle . karşılaşsak da hep teknik problemler çıktı . şimdi sorunumu hallettim . hamachim düzeldi . bu gün 15.00 dan 24.00 a kadar müsaid olacağim . olmazsa cuma akşami yapariz . aga şuan tam anlamıyla müsaidiimm gel yapak artıkk maçtanda geldim hazır ısınmışken
Alıntı yapılan: amett - 09 Kasım 2006, 19:12:34Alıntı yapılan: Hamza - 09 Kasım 2006, 08:21:07mesaji attiğin an offline idim malesef . bir türlü karşilaşamadik birbirimizle . karşılaşsak da hep teknik problemler çıktı . şimdi sorunumu hallettim . hamachim düzeldi . bu gün 15.00 dan 24.00 a kadar müsaid olacağim . olmazsa cuma akşami yapariz . aga şuan tam anlamıyla müsaidiimm gel yapak artıkk maçtanda geldim hazır ısınmışken benim içinde tam zamani bu arada hamachiyi sildim artik direk ip den oynayacağim . fifa portumu açtim
Alıntı yapılan: Hamza - 09 Kasım 2006, 19:16:18Alıntı yapılan: amett - 09 Kasım 2006, 19:12:34Alıntı yapılan: Hamza - 09 Kasım 2006, 08:21:07mesaji attiğin an offline idim malesef . bir türlü karşilaşamadik birbirimizle . karşılaşsak da hep teknik problemler çıktı . şimdi sorunumu hallettim . hamachim düzeldi . bu gün 15.00 dan 24.00 a kadar müsaid olacağim . olmazsa cuma akşami yapariz . aga şuan tam anlamıyla müsaidiimm gel yapak artıkk maçtanda geldim hazır ısınmışken benim içinde tam zamani bu arada hamachiyi sildim artik direk ip den oynayacağim . fifa portumu açtim vaayttt aga msni açıyorum oke msne gel bul beni oke
İNGİLTERE: 6-4 :ALMANYAELLERİNE SAĞLIK AGA GÜSL MAÇTII
Alıntı yapılan: amett - 09 Kasım 2006, 19:55:48İNGİLTERE: 6-4 :ALMANYAELLERİNE SAĞLIK AGA GÜSL MAÇTII hakkaten iyi maçti hocam ellerine sağlik . yarı finalde başarilar
hocam yeni turnuvamızı da açalim mi şimdi ne dersin