Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => GALATASARAY => Konuyu başlatan: ***ALfoNSo*** - 31 Temmuz 2008, 16:08:15

Başlık: SON DK:DE SANCTİS GALATASARAY'DA!
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 31 Temmuz 2008, 16:08:15
Morgan de Sanctis, Galatasaray’da

Galatasaray, İspanya La Liga takımlarından Sevilla’da oynayan İtalyan kaleci Morgan de Sanctis ile bir yıllığına kiralık olarak anlaşmıştır.

Hem kulübü hem kendisiyle anlaşılan ve önümüzdeki sezon sarı kırmızı formayı giyecek olan Morgan de Sanctis, Almanya kampına katılacaktır.

Resmi imza töreni daha sonra resmi sitemizden bildirilecektir.

Yeni oyuncumuz Morgan de Sanctis’e “Galatasaray’a hoşgeldin” diyor ve önümüzdeki sezonda üstün başarılar diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Gönderen: ***ALfoNSo*** - 31 Temmuz 2008, 16:09:30
benim için çok iyi oldu diyebileceğim bi transfer değil.Golcü transferini merakla bekliyorum
Gönderen: Hamza - 31 Temmuz 2008, 16:16:57
Galatasaray bu sezon çok akıllı bir transfer politikasi izliyor.Fazla ve gereksiz transfer yapmak yerine gerekli mevkilere kaliteli futbolcular getirdi.Hayırlısı Olsun
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 31 Temmuz 2008, 17:13:17
Galatasaray bu sezon çok akıllı bir transfer politikasi izliyor.Fazla ve gereksiz transfer yapmak yerine gerekli mevkilere kaliteli futbolcular getirdi.Hayırlısı Olsun
Gönderen: SeRcaN - 31 Temmuz 2008, 17:29:28
Sevillanın birinci kalecisi bişeye yaramıyodu ikinci kalecisi daha da berbatdır bence.Galatasaray transferlerinden sadace Meira yı begendim.Öbürlerinin başarılı olcagını sanmıyorum. 
Gönderen: win - 31 Temmuz 2008, 23:22:01
az ama öz transferler yapmaya devam ediyoruz sırada golcü var..

ilk Forvetten basladık..

Yaser Yıldız - Ferdi elmas -Kewel- Meria - De sanstic - ?