Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OYUN DIŞI BÖLÜMLER => Hosting Siteniz İnternet Hizmetleri => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => Müşterilerimize Özel => Konuyu başlatan: PuniShe® - 02 Ağustos 2008, 00:40:10
-
hamza bey bizim
Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /admincp/css.php on line 103
hatasının çözümünü yapacaktınız msnden düştünüz acaba nolcak bu çözüm lütfen bekliyoruz ???
-
En son Hangi işlemi yaptınız top 10 mu hangi modülü kurarken oldu
-
yok biz tema editlerken bu hatayı alıyoruz site açıldığından beri.
kendisi bi eklenti kuracaktı ama msnden düştü...
-
Merhaba,
admincp/css.php ve adminfunctions_template.php dosyalarini orjinaliyle değiştirmeyi dener misiniz
-
denedik hocam denedik olmuyor ancak hostçu çözebilir diyor 5-6 yerde okudum.
-
denedik hocam denedik olmuyor ancak hostçu çözebilir diyor 5-6 yerde okudum.
Anladım.Aklımda bir şey var ama öncesinde Sürüm Güncellemenizi tavsiye ederim
Powered by vBulletin® Version 3.6.7..
3.7.2 Çıktı.Upload edeyim istersen
-
olur ama key filan istiyor o nedenle sorunumuz var upload ederseniz iyi olur :)
-
olur ama key filan istiyor o nedenle sorunumuz var upload ederseniz iyi olur :)
Tamam Bilgisayarimda vardi.5 dakika müsade,hemen upload ediyorum
-
tamam bekliyorum ama şu key nolcak 3.7.2 key istiyor ya
-
tamam bekliyorum ama şu key nolcak 3.7.2 key istiyor ya
Daha evvel 2 müşterime 3.7.2 versiyonu kurdum.sorun çıkmadi
-
tamam hocam inş. olur.
-
tamam hocam inş. olur.
Hocam Şimdi Dikkatle Dinleyin Beni
İşleme Başlamadan Evvel Cpanelden Sitenizin Full backup yedeğinizi Mutlaka alın
Ardindan Söylediğim adımlari eksiksiz yerine getirirseniz hiç bir problem olmadan sürümünüz güncellenecektir ;
1) Admincp'den forumu kapatın.
2) Az Önce Size Upload Ettiğim Vbulletin Dosyalarini Ftp ye Upload ediniz.Bu isimde bir dosya mevcut, devam edip bunun üzerine yazdırmak istiyormusunuz? Sorusuna "Tümüne Evet" diyeceksiniz ki yeni dosyalar eskilerinin üzerine yazılsın
ÖNEMLİ NOT : FTP'deki images isimli klasörü önceden bilgisayarınıza yedeğini alın, indirin. Çünkü TR buttonlarınız varsa ve avatarlar buradadır. Bunun yedeği alınmazsa klasör resetleneceği için içindekiler de gidecektir.
3) Upload bittikten Sonra upgrade.php yi Çalıştırdiğiniz zaman Sürümünüz güncellenecektir
Not : install.php Çaliştirmayin Ve upload bittikten Sonra DERHAL install.php Yi Silin
-
Upload Az Sonra Geliyor Bir Sn bekleyin
-
tamam dosyayı bekliyorum
-
tamam dosyayı bekliyorum
Yedeğinizi alın bu sırada hocam
-
Hemen İndirmek İçin :
http://www.oyunsiteniz.com/dosyaindir/vB.v3.7.2.HostingSiteniz.Net.rar
Konunun Aslına Gitmek İçin :
http://www.oyunsiteniz.com/forum/vbulletin-372-versiyonu-bedavaya-indir-t102338.0.html
-
ya yedek önemli değil ftpdeki yedeklerden birisi olur şunu halledelim de geriye gitmesi önemli değil.
-
ya yedek önemli değil ftpdeki yedeklerden birisi olur şunu halledelim de geriye gitmesi önemli değil.
Biz sabahlari aliyoruz zaten genelde yedeklerinizi.yinede alalim tekrar. sorun çıkarsa geriye dönmeye gerek olmaz
edit:ben aldim şimdi yedeğinizi
-
çok teşekkür ederim ben tümün atıyorum bu dosyaların
-
rica ederim
çok teşekkür ederim ben tümün atıyorum bu dosyaların
oke atin bakalim install.php dışında
-
peki tşkler şu an atıyor insstalı da atıcak ama :) asın da sileriz olmaz mı
-
peki tşkler şu an atıyor insstalı da atıcak ama :) asın da sileriz olmaz mı
upload bitince hemen silerseniz sorun olmaz.Kalsada teknik açıdan bir problem çıkmayacaktır zaten ama başka biri install.php yi çaliştirirsa 0 dan kurmuş olur siteyi :) sadece güvenlik için silin
-
biliyorum onu canım :gsr
:) atsın da hallederim ben biliyorum upgrade olaylarını ama işte 3.7.x serisi lisans şifresi filan istiyor o nedenle karışıyor.
-
biliyorum onu canım :gsr
:) atsın da hallederim ben biliyorum upgrade olaylarını ama işte 3.7.x serisi lisans şifresi filan istiyor o nedenle karışıyor.
hmm dediğim gibi Daha evvel müşterilerime kurmuştum ayni sürümü.hiç bir key vs istemiyor.Sizde de sorun çıkacağini zannetmiyorum
-
hamza bey msne gelemezmisiniz bi problem daha çıktı da ???
-
hamza bey msne gelemezmisiniz bi problem daha çıktı da ???
Peki Geleyim
-
Sorun Özelden Halledilecektir
Kilit