Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: irsad26 - 06 Ağustos 2008, 00:14:09

Başlık: Co-Adminlik Başvurusu
Gönderen: irsad26 - 06 Ağustos 2008, 00:14:09
1Yıl olmadı benım buraya geleli ama ocakta geldım ve goreve geldiğimden beri en çok çalışanlardan bırı olduğuma inanıyorum eğer guvenınız yok ise çeker giderim..;) mesaj,konu gorevıde verıyorsanız aga ksra kalmayın bena 10tane sıte teklıfı var...beni bilen bilir geldiğim gunden beri onlıne olan en çok kişi benimdir...şu sıralar tatılde olmama rağmen ilgilenmeye çalışıyorum..kısacası co-admın olmamı rica ediyorum hamza msnden goruşelim deneyım dersenız benden ıyısı yoktur..;)
Gönderen: Saw - 06 Ağustos 2008, 10:08:39
Olursun ;)
Gönderen: win - 06 Ağustos 2008, 10:10:18
o aman bende olayım ühühü 1 aydır burdayım ama konu sayımla mesaj sayıma bakın  :'(
Gönderen: Hamza - 06 Ağustos 2008, 18:47:50
Sitemize Sadece 2 Tane Co-Admin Alınacaktır.Bu Seçeceğimiz 2 Kişiyi Bir Hafta Sonra Duyuracağiz.Üyeler arasında Herhangi bir ayrım yapmadan kim daha çok çalişiyor ise ona bu rütbeyi vereceğim.uzun süreli üyemiz olmaniza gerek yok
Gönderen: irsad26 - 06 Ağustos 2008, 20:38:17
Sitemize Sadece 2 Tane Co-Admin Alınacaktır.Bu Seçeceğimiz 2 Kişiyi Bir Hafta Sonra Duyuracağiz.Üyeler arasında Herhangi bir ayrım yapmadan kim daha çok çalişiyor ise ona bu rütbeyi vereceğim.uzun süreli üyemiz olmaniza gerek yok
hamza msne gel o zaman konuşalım..

ben tatıldeyım şuanlık çalışamam...