Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OYUN DIŞI BÖLÜMLER => Hosting Siteniz İnternet Hizmetleri => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => Müşterilerimize Özel => Konuyu başlatan: win - 06 Ağustos 2008, 17:36:45
-
anasayfama anasayfa üyeol diye resim ekledim oldu fakat forum acmıyor..
-
hatada bu
Warning: require_once(/home/hostings/public_html/oyunsitem/Sources/QueryString.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hostings/public_html/oyunsitem/Forum_/index.php on line 54
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/hostings/public_html/oyunsitem/Sources/QueryString.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hostings/public_html/oyunsitem/Forum_/index.php on line 54
-
yardım eden yokmu :-[ :-[ :'( :'(
-
ayarlari_onar.php çaliştirirsan düzelecektir
-
:gip :(dns) :(dj) :(ar)
-
www.oyunsitem.hostingsiteniz.net/Forum_/index.php/ayarlari_onar.php yazdım düzelmedi :S
-
tum dosyaları eksiksiz attgına eminmisin
-
tum dosyaları eksiksiz attgına eminmisin
evet.. bir tek .ftpquota bu var oda dizine tşınmıyor :'( :'( :'( :'(
-
www.oyunsitem.hostingsiteniz.net/Forum_/index.php/ayarlari_onar.php yazdım düzelmedi :S
öyle yazmayacaksin Allahim ya :D ayarlari_onar.php dosyasini forum_ dizinine at ve
www.oyunsitem.hostingsiteniz.net/Forum_/ayarlari_onar.php diye yazip gerekli şeyleri düzelt oradan. sonra kaldirmayi unutma o dosyayi
-
öyle yazmayacaksin Allahim ya :D ayarlari_onar.php dosyasini forum_ dizinine at ve
www.oyunsitem.hostingsiteniz.net/Forum_/ayarlari_onar.php diye yazip gerekli şeyleri düzelt oradan. sonra kaldirmayi unutma o dosyayi
thank youu :-*
-
ya peki
MySQL veritabanı Adı:
MySQL Tabloları Öneki:
MySQL sunucu adı:
ney öm ile yollarmısınnn
-
setting.php nizde yazar.
-
ben grirdiğimde hepsinin adını eğiştirmistim..siz bana pm ile yolarmsınız..
-
db sifreleri gizlidir ayrıntulı bilgi için msn veyahu email yolu ile mesaj atın
-
Ayrıca smf dosyalarını full olaraka attıgınız takdirde işlemler geceklesecektir. sm dosyaalrınız eksik hepsini yeniden atıp teknik servisime bas vurun lutfen
-
apo imzan cok uzun bebegım ımzanı düzelt :X
-
konu halledildi konu kilit..