Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => OMFFC 100 - 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OMFFC 196 => Konuyu başlatan: irsad26 - 15 Ağustos 2008, 14:06:54
-
Uyarılarıma rağmen yine dalaşmaya devam ettiniz sitenin huzurunu bozup gorevınızını yapmanız gerekirken bırbırınız ile tartışarak sıtenın kalitesini duşurmeye çalıştınız çocukca hareketlerınızden dolayı...ozellikle saw diğer yonetıcının mesajlarını değiştirerek yaptığın saygısızlıkla senın gorevının alınması ve 5yıl sıteden banlanmanı wininde gorevının alınıp bır sure sıteden uzaklaşmasını istiyorum..!
-
bende metenin alınmasınıı istiyorum sitey ekurallar aykırı olmasına rağmen küfür yazıyor..
ayrıca biz saw la barıstık , demi saw
-
Barıstık....
-
Meteyle barışmam hayatımda gördüğüm en küfürbaz çocuk
-
Beyler Böyle Konular İstemiyorum.Kilit
-
beyler sızın yaptıklarınızdan bıktım artık bu ne biçim şey gorevınızı yaptığınızımı sanıosunuz siz..?
ya sız gidersınız ya ben..?
meteye gelince onun sorunu çozmuştum ben
-
nasıl çözüdldüğü belli oluyor irsad abi affedersin ama o.ç diyor sitede bune mek kaliteyi düşüyor
-
Winle barıştık birbirimize kızgınlığımız hala vardır ama fazla diyaloga girmicez yani kavga falan yok artık meteye gelince onun ettiği küfürlerin haddi hesabı yok onunla muhattap bile olmuyorum...Bu kadar...
-
Birde tehdit ediyor phic dio ben co admin olayım sonra görcen sen dio
-
WİNLE ANLAŞTIK BÜTÜN KAVGA MSJLARIMIZI SİLİYORUZ YERİNE NOKTA VİRGÜL FALAN KOYACAZ...
-
suna bak bide tehdit ediyor
-
tmmdır gerginlik bittiğine gore varıştığınıza gore olayda bitmiştir...meteyı ben uyardım onlada dalaşmak yok konu kiliit..!
-
dalasmadıgımız halde bile küfürlü !
kitlememissin konu kilit..