Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => 4F1C [FREEKİCK FUSİON FAST FOOTBALL CUP] TURNUVALARIMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 4F1C ( 1 ) => Konuyu başlatan: irsad26 - 15 Ağustos 2008, 17:17:37
-
2seçenek kullanma hakkınız var hadi baka..:)
-
meteyle ben diyorum..:)
-
sanki mete hiç çalıstıda
-
sanki mete hiç çalıstıda
mete kendını belli etti 2gunluk çalışmayla olmaz bu işler...herkesın kalitesini herkes bilio
-
Win ve ben Bence biz hakedioruz
-
bende belli etmiş kişiyim bende 1 ay da bu kadar oluyor 1 yılımı daha görmediiz ;)
-
bnle irsad gbi ???
-
zaten herkesin kendiSi :D
-
2.sINIF üye oldum!
-
hayırlı olsun niceleri bana :Daz kaldı 300 msj sorna bende 3.sınıf inş .:D
-
:)
-
3.sınıf 2.sınıf uye olmalar marifet değil...! hamzada biliyor benım sıte sevgimi sırf osc için 115.000 kişilik buyuk sıtenın yonetıcılık teklifini reddettim...sıtede admınler olmasa hangınız turnuva yonetme sorumluluğu alırsınız..? hepinizin derdi mesaj ve konu yukseltmek...! bunun için ben-mete ve kendıne dikkat ederse ege bu işlerı başarabiliriz...bu sadece benım gözlemim..;)
-
Bize verilen görev KONU VE MESAJ!
-
Bize verilen görev KONU VE MESAJ!
forumda paylaşımda bulunmak en baştaki işlerden ama bu her yere copy tşkler gibi değildir saw..! boyle forum kirlenir...floodlada forum kirlenir bunlara ozen gostereceğiz..ve senın gorevın konu-mesajda değil site ile ilgilenmek siteyi iyi şekilde korumak ve uye toplayıp onları kaybetmemek yani rutben gibi Yonetici olmak..!
-
İyide çalışkanlık ve edep önemli hem hamza abide zamanında full flood yapmış
-
unutmayalım forum seviyesini KÜFür de düşürüyor
Forumda konu ve mesaj artmassada ilgi azalır
-
İyide çalışkanlık ve edep önemli hem hamza abide zamanında full flood yapmış
sen her şeye tşk yazıosun...eskiyi bırakalım kotu gıden olayı kotuye goturmeye devammı ettirelim...hamza sıtenın en çalışkan en vefalı uyesıdır ve admındir bır gunde 20.000 konu açmış dıkkatını çekerım..! benı anlıyorsan yaşına gore konuş kardeşm..:)
-
20.000 konusu yokki ;D
-
20.000 konusu yokki ;D
20.000 mesaj sanırım..ama oyle bir şey dediğini gormuştum hamzanın..:)
-
Mesajdır o 13.000 civarında konusu var hamza abinin
Ama benimde güvenilir olmam lazım hiçbi hainlik yapmadım siteye
-
aman ne güven sagladın msnde bize ettigin küfürler nereye gidiyor olm volkana ettiğin bana ettiğin küfürler nereye gidio :@ sitenin değerli admini vlkna küfür etmişin olm daha ne hainlik yapacan bana ettikleri siet ;) *s@*
-
İrsad Ve Win
-
aman ne güven sagladın msnde bize ettigin küfürler nereye gidiyor olm volkana ettiğin bana ettiğin küfürler nereye gidio :@ sitenin değerli admini vlkna küfür etmişin olm daha ne hainlik yapacan bana ettikleri .t ;) *s@*
Bana durup dururken küfür eden sen deilmisin? Takıma girdim diorum sana phiiç aldırcam seni falan filan diosun tehdit ediosun co admin olursam görcen falan diosun
-
aman ne güven sagladın msnde bize ettigin küfürler nereye gidiyor olm volkana ettiğin bana ettiğin küfürler nereye gidio :@ sitenin değerli admini vlkna küfür etmişin olm daha ne hainlik yapacan bana ettikleri .t ;) *s@*
bn volkanamı küfür ettim lan serefsiz.
-
İrsad Ve Win
eyw emre..
-
burak yapmıcam dedin yıne laf attın yeter artık..!
-
BELGİUM CUPTA TAKIMLAR BELLİYDİ GENT YERİNE GENK Mİ NE ALMIŞIM TORRESİ 2-1 YENDİM SONRA SENİN TAKIMIN GENTTİ DEDİ Bİ DAHA YAPALIM DEDİ YENİLDİM SİNİRLENDİM ŞEREFSİZ DEDİM BANLADI :P HİÇBİ HAİNLİĞİM YOK!
-
BELGİUM CUPTA TAKIMLAR BELLİYDİ GENT YERİNE GENK Mİ NE ALMIŞIM TORRESİ 2-1 YENDİM SONRA SENİN TAKIMIN GENTTİ DEDİ Bİ DAHA YAPALIM DEDİ YENİLDİM SİNİRLENDİM ŞEREFSİZ DEDİM BANLADI :P HİÇBİ HAİNLİĞİM YOK!
snde ana bajı yaptığını bende biliyorum...bu konularda volkan yalan soylemez..
1.abdullaha deli dedin ve anket açtın
2.volkana kufur ettin
3.win ile sorunların oldu ve kavga ettın
-
1.Apodan özür diledim
2.Volkandan özür diledim
3.Winle barıştık...
Ben ana bacı küfür etmem karşımdaki ediosa ederim volkana ana bacı sövmedim ben...
-
1.Apodan özür diledim
2.Volkandan özür diledim
3.Winle barıştık...
Ben ana bacı küfür etmem karşımdaki ediosa ederim volkana ana bacı sövmedim ben...
hiçbiri bu yaptıklarını affetmes..!
-
1.Apodan özür diledim
2.Volkandan özür diledim
3.Winle barıştık...
İrsad beni siteden soğutamazsın
-
1.Apodan özür diledim
2.Volkandan özür diledim
3.Winle barıştık...
İrsad beni siteden soğutamazsın
est..ben senı neden sıteden senı uzatayım...ben bu sıteyı ve sızlerı sevmesem çoktan gitmiştim..sadece hatalarına karşıki yorumuna goruşumu soledım ;)
-
Metehan ve irsad ağır basiyor gibi.arkadan saw ve win de geliyor.ne olacaği hiç belli olmaz.egeninde olma şansı var.Karar Günü Yarin 20.30 da :))
-
Metehan ve irsad ağır basiyor gibi.arkadan saw ve win de geliyor.ne olacaği hiç belli olmaz.egeninde olma şansı var.Karar Günü Yarin 20.30 da :))
saolasın hamza...site menfaatine neler yaptığımı unutma :P :P şaka bıyana seçilecek 2kişi kim olursa olsun bu gorevı haketmiş sayılacak...tatlı rekabet ortamına gırmemız çok guzeldi..:)
-
Çok güzel :-[
-
Çok güzel :-[
hiç bişey bitmiş değil kardeşim..;):)
-
hamza abi her kararına eyw lahız ..irsada birşey demiyoruz ama mete naptı actıgı 30-50 konu bn 700 konu actım ! calısanları görekcektiniz bide..
-
hamza abi her kararına eyw lahız ..irsada birşey demiyoruz ama mete naptı actıgı 30-50 konu bn 700 konu actım ! calısanları görekcektiniz bide..
burak bi şey belli değil sadece ağır basıo dedi hamza sen çalış kardeşim..ben sana guvenıyorum..;)
-
Herşey belli....Metenin banlama yetkisi olmasada beni siteden banlattırır.mete co admin olursa benim bu sitede yerim kalmaz
-
Herşey belli....Metenin banlama yetkisi olmasada beni siteden banlattırır.mete co admin olursa benim bu sitede yerim kalmaz
hamza bilir asıl bu işi..! hiç admınlere başvurmayı duşunmuyomusun boyle bişey olduğu takdirde...banlattırma konusunu anlayamadım..:)
-
Mete 2,5 - 3 senedir sitedeymiş...Bu kadar küfür etmesine rağmen herkesin gözüne girmiş herelde bi açığımı bulup banlattırcak :P
-
aynen biz ona gıcgız oda bize gıcık 1
-
lan kavatmısın olm sen ben onu sawa demişim allahın kavatı
-
aslında en büyük aday ege fakat onun mesajları hep başarılar olarak oluyor biraz değiştirse olma şansı vardı suan da onde gidenler irsad ve mete ama her şey bitmiş değil bugun kü çalışmalarınız her şeyi değiştirebilir.
-
benım olacağımı duşunuyorum..;)
-
lan kavatmısın olm sen ben onu sawa demişim allahın kavatı
bak agzımı bozmak istemiyorum
-
kavga etmeyin konu kilit
-
Bi kere doru konuşsan mete
-
uzatmayın olm bu ne yaw..!
-
Bi kere doru konuşsan mete
LaN OlM AdaM KenDi ÜsTüNe AlıNıYoRsA BeN NaPiM
-
yaa kiltliom niye açıyorsn bi daha açan olrsa konuyu tşcmmmmm
-
Kavat mavat demene ne gerek var ona sölüon sanmış
-
olm akıllı burda küfür etmek istemiyorum senin gibi terbiyessiz,saygısız,yüzsüz değilim..
-
win a<q tmm mı açmayın dedm sze dimi