Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: Just4kiLL - 15 Eylül 2006, 15:10:51
-
KARDEŞLERİM SİZE BİR SORUNUMU YAZICAM SORUN PC m DEN SİLDİĞİM HAMACHİ DE HAMACHİ Yİ VAKTİ ZAMANINDA SİLDİM VE ŞİMDİ YÜKLENMİO KİME SORSAM BANA LİNK VERİYOLAR BURDAN İNDİR SORUN YOK DİOLAR AMA HEP AYNI SORUN ŞİMDİ RESİMLE ANLATICAM SİZE
(http://img291.imageshack.us/img291/4953/hamachild2.png) (http://imageshack.us)
(http://img133.imageshack.us/img133/4227/sasaqu2.png) (http://imageshack.us)
(http://img104.imageshack.us/img104/3528/seeho7.png) (http://imageshack.us)
(http://img104.imageshack.us/img104/9777/ozanol5.png) (http://imageshack.us)
-
denetim masası/program ekle/kaldır dan HAMACHİ yi sil bazı dosyaları kalmış demekki setupta algılıyo yada program filesten hamachiyi bul kalan dosyaları sil genelde 1 2 tane kalır:D
bunları yaptıkatan sonra tekrar setupa gir
-
valla pc ce hamachi ye ait 1 tek kalıntı bile yok hatta arattım bile ama yok yok ve malesef yine olmuyo :D
-
bendede oluyodu ama arkadaşın dedigi gibi program ekle kaldırdan hamachiyi kaldırıyosun sonra bi daha kuruyosun oluyo bende sende bi daha dene ;)
-
siliyorum orda hamachi e ait bişi birakmıyorum
-
kardeş sildikten sonra program files e bak orda hamachinin kalan hatalı parçaları olabilir varsa onları sil olamzsa burada belirt başka yollardabn yardımcı olayım
-
ayni sorun bende de var şu anda . hamachiyi sildim fakat halen bilgisayarimda kalintisi varmiş gibi yeniden yükleyemiyorum . günceller misiniz diye soruyor . evet diyorum hata verip kapatio yüklemeyi :S
-
Banada aynı sorun oldu ama ben halettim bu sorunu kardeşim. Ama nasıl yaptığımı bnde bilmiyorum :D :D :D
-
Banada aynı sorun oldu ama ben halettim bu sorunu kardeşim. Ama nasıl yaptığımı bnde bilmiyorum :D :D :D
çözüm:
1-)başlat>>>ayarlar>>>denetim masası>>><<<<
program ekle veya kaldır>>>hamachiyi kaldırın>><<pc yi yeniden başlatın.>>
2-)pc açıldıktan sonra>>>bilgisayarım>>>program files>>>hamachi nin orda bazı parçaları vardır onları silin>>>ve yeniden hamachiyi kurun.
eğer bu olmazsa :
1-)Documents and Settings deki dosyaları tek tek kontrol edip hamachiye ait dosya olup olmadığına bakın.bulursanız eminim bulacağınızdan gözünün yaşına bakmadan o dosyaları silin.
2-)windows klasöründeki dosyaları tek tek arayın bulduğunuz hamachi ile ilgili dosyaları silin.
yardımcı olabildiysem ne mutlu.
-
çözüm:
2-)pc açıldıktan sonra>>>bilgisayarım>>>program files>>>hamachi nin orda bazı parçaları vardır onları silin>>>ve yeniden hamachiyi kurun.
eğer bu olmazsa :
1-)Documents and Settings deki dosyaları tek tek kontrol edip hamachiye ait dosya olup olmadığına bakın.bulursanız eminim bulacağınızdan gözünün yaşına bakmadan o dosyaları silin.
2-)windows klasöründeki dosyaları tek tek arayın bulduğunuz hamachi ile ilgili dosyaları silin.
yaklaşik bir aydir aramadiğim yer kalmadi . en iyi çözüm format atmak fakat direk ip den host olabildiğim için şu an hamachiyi kullanmiyorum zaten . ilgilendiğin için teşekkür ederim nadir kardeşim
-
çözüm:
eğer bu olmazsa :
yaklaşik bir aydir aramadiğim yer kalmadi . en iyi çözüm format atmak fakat direk ip den host olabildiğim için şu an hamachiyi kullanmiyorum zaten . ilgilendiğin için teşekkür ederim nadir kardeşim
önemli diil hamza abi görevim
-
çözüm:
eğer bu olmazsa :
Hayır aga formata hiç gerek yok tek kesin yöntem pc ni 1 gün geri almak . Mesela perşembe günü bozulduysa çarşamba gününe alıp yeniden yükleyince kesin çözüm bende de aynısı oldu düzelttim .
-
çözüm:
eğer bu olmazsa :
Hayır aga formata hiç gerek yok tek kesin yöntem pc ni 1 gün geri almak . Mesela perşembe günü bozulduysa çarşamba gününe alıp yeniden yükleyince kesin çözüm bende de aynısı oldu düzelttim .
evet sistemi geri alınca düzeliyor . ama aradan bayaği geçti . bu saatten sonra geriye alırsam her şey birbirine girer . şimdilik hamachi kullanmiyorum zaten . ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
-
Bişe değil cnm :D :D
-
ARKADAŞLAR KESİN ÇÖZÜMÜ BULDUMM
DENEDİM OLDU ARTIK SORUNUM YOK
-program files altındaki hamachi klasörünü silin-hala varsa-
-"C:\Documents and Settings\~Kullanıcı Adı~\Application Data" altındaki hamachi klasörünü silin
-regedit te hamachi ile ilgili tüm kayıtları silin (başlat-çalıştır-regedit)
-restart.
NOT:Application data gizli klasördür. windows default olarak bunları göstermez. açmak için;
bilgisayarım ı aç, araçlar-klasör seçenekleri-görünüm sekmesi-"gizli dosya ve klasörleri göster" i işaretle
DENEDİM OLDU YA ÖZELLİKLE SİLİYOM YÜKLÜYOM KAPATIYOM AÇIYOM HİÇ BİŞİ OLMUYO :D
-
eyw ozanım süpersin hamza sana duyrulur :D :D
-
hamza çoktan formatlamıştır ;D ;D eğer formatlamadıysan dene hamza bn de de aynı oluyodu saten konuyu açan benim çözümü buldum kesinlikle dene .
-
hamza çoktan formatlamıştır ;D ;D eğer formatlamadıysan dene hamza bn de de aynı oluyodu saten konuyu açan benim çözümü buldum kesinlikle dene .
aynisini daha önceden sero söylemişti bana . fakat application data içinde hamachiye ait hiç bir dosya yok . çaliştir deyip regedit dediğimde bir iki klösör çikti . hepsini sildim ama tekrar kurduğumda hamachiyi günceller misiniz diye soruyor gene :S
-
aga cunupken bakma olmas o zman :D :D :D git bi boy abdest al öle bak :D:D:D:D:D:D
-
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
aga cunupken bakma olmas o zman :D :D :D git bi boy abdest al öle bak :D:D:D:D:D:D
:D yıkandim gene olmuyor . ne yapacağim ben şimdi :D ;D
-
valla aga seni anca zemzem suyu temizler :D :D :D
-
valla aga seni anca zemzem suyu temizler :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D
Ne zemzemi aga tulumla su çeksek kuyudan temizlenmez bu :D :D :D :D
-
haklısın bunu güzel bi hamama sokmak lazım :D gel aga burda manyak hamamlar var :D adamın EDİTİNE kadar temizliolar :D :D :D :D :D
-
:D :D :D :D :D :D
Tıraş da yapar :D :D :D :D
-
arkadaşlar herşey iide bahsettiğiniz kişiye dikkat ederseniz ii olur kardeş tavsiyesi hayır yanlış anlamayın bgne bgn site mod.uyum sonra uyarmadı demeyin. ;D ;D ;D ;D ;D(OLMAZ BÖYLE ŞEYY YOKSA RÜYA MI YÖNETİCİ, MOD.LAR ADMİNİMLE DALGA GEÇERSE SIRADAN ÜYELER NAAPSIN ADMİNLE DALGA GEÇİYONUZ LAAA)bilemiyorum yani HAMZA naparsan yap şu an hakılsın. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
BU ARADA KONUNUN GELDİĞİ YERE BAKSANIZA ŞU ANDA 2 SAYFA AÇTIM YAN YANA EN BAŞTA BN DİYORUM HAMACHİ AÇILMIYO ADAMLAR DİYO HAMZAYI HAMAMA SOKALIM SİZDE DENEYİN FELAKET KOPTUM WALLA. ;D ;D ;D ;D ;D
-
Yok cnm diğer üyeler yapamaz Biz ölesine şaklaşıyoruz. Yaparsa appi kardeşimle onlarıda sokarız hamama :D :D :D :D
-
inşallah kardeş inşallah zaten eğer üyelerde öyle yaparsa HAMZA siteyi kökten kapatsın hahahaa düşünsene kaç bin tane üye ogffff ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D