Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => 4F1C [FREEKİCK FUSİON FAST FOOTBALL CUP] TURNUVALARIMIZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => SERBEST BÖLGE => Konuyu başlatan: Saw - 24 Ağustos 2008, 02:15:03
-
..
-
ağa sen birşey ypmamssın ki sadece ad eklemissin o akadr
-
renderi atarmsn?
-
render yok olm orda :D
dostum sen sadece yorum yap
-
hazır resim üzerie isim getirmiş okadar :D
-
hayır öle bişey yapmadım
-
aga ne yaptın baska hazır resim
-
ii ole derilse renderi atrsn :D
-
ii ole derilse renderi atrsn :D
aynen :D
-
Nie atıyımki sonra çal dimi yok yaaa
-
renderin ne olduun blionmu salak yaa render ztn herkesde çalntı kmse kendi kesip yapmıoki render ne sölermsn bu arada :DDDDDDDD
-
renderin ne olduun blionmu salak yaa render ztn herkesde çalntı kmse kendi kesip yapmıoki render ne sölermsn bu arada :DDDDDDDD
bn bazan kesiyorum herkes dme...
-
Sus lan artık kafamı bozma benim
-
Sus lan artık kafamı bozma benim
ağa tkma .. herkesin huzurunu bozdu sitede .. :F@
-
salak ilk sen söledn bunun çalıntı oldunu asıl sen bi geldin benide delirttin sitenin huzuru kaçtı tamam mı? şimdi suusss #sin#
-
salak ilk sen söledn bunun çalıntı oldunu asıl sen bi geldin benide delirttin sitenin huzuru kaçtı tamam mı? şimdi suusss #sin#
kimin kacırdığı iyi biliniyor ayrıca slk çalntı demedem..
ad yazmıssın okadar dedem oda nsl olsa ad yazmaya gayret gösteriyor sen ise çalmaya ucurum kadar fark var :-\
-
kimin kacırdığı iyi biliniyor ayrıca slk çalntı demedem..
ad yazmıssın okadar dedem oda nsl olsa ad yazmaya gayret gösteriyor sen ise çalmaya ucurum kadar fark var :-\
Ya sadece yazı değil o etrafında ne varsa ben yaptım onun hazır değil bu
-
resmi koyayım istersen :D
-
varsa koysana ama yok sende
-
(http://klaasjanhuntelaar.soccerstar.org/images/klaas%20jan%20huntelaar_01.jpg)
resim
-
yaw şu ölü resimlerden sıkılmadınız mı azcıkda hareketli yapın ... :X
-
of ben imza falan yapmıorummmm
-
KONU KİLİT