Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Çöp Kutusu => Konuyu başlatan: BoJanqles - 25 Ağustos 2008, 16:09:36

Başlık: SİTEDEN AYRILIYORUM!!!
Gönderen: BoJanqles - 25 Ağustos 2008, 16:09:36
Beyler biliyorsunuzki son günlerde sitede iyice şımarıklık oluyor İsimi lazım değil Bir yerimin Co-Admin'i durmadan kavga ediyor küfür ediyor ama yeteri kadar konu açtı diye Co-Admin oluyor...Hiçbir uyarımızı dikkate almıyor ve sitede sevilmiyor(Hiç değilse benle emre sevmiyoruz)...Bu yüzden hamza abiyle konuşana kadar yetkimin alınmasını istiyorum!!!!!

Hadi kalın sağlıcakla...

E..e sanada iyi şımarmalar...!!!

Gidip millete kaan'ı banlayın lütfen demene gerek kalmadı.. ;) Her konuya tşk. yaz lütfen hatta elimizdeyse benim bütün mesajlarım egeye aktarılsın yoksa ağlıyor :D ...

Şunuda unutmayın ben e.e'nin yüzünden siteden ayrılmıyorum sadece bu aralar sinirlerim bozuk Hamza abiyle konuştuktan sonra tekrar aranızda olacağım...Bir salak yüzünden siteden ayrılmam :)..
Gönderen: SeRcaN - 25 Ağustos 2008, 16:31:29
Dogru diyosun 2-3 co-admin sürekli kavga edip birbirlerine küfür ediyolar ve gereksiz yere konuları kitleyip bi yerlere taşıyolar. Bence konu ve mesaj sayısı co-admini belirlememeli.(Sözüm sadace egeye deil onlar kendilerini biliyolar ;) )
Gönderen: win - 25 Ağustos 2008, 16:47:37
ağa ğitme ya biz seni seviyoruz o kendi ağlk zaten sen kal bizle
Gönderen: Saw - 25 Ağustos 2008, 16:55:21
Benim konu kitlediğim filan yok ama win-ege-saw bu üçlünün co adminliği alınacak
Gönderen: Saw - 25 Ağustos 2008, 16:55:44
yada son bir şans verirler barışmak için
Gönderen: win - 25 Ağustos 2008, 17:07:59
arkadasim görevini tmmlamayanlarınkını alıncak artık ben ne egenin umrundalım egede bnm sadece bu site için çalıscaz okadar
Gönderen: Saw - 25 Ağustos 2008, 17:30:15
arkadasim görevini tmmlamayanlarınkını alıncak artık ben ne egenin umrundalım egede bnm sadece bu site için çalıscaz okadar
canları sağolsun alsınlar napalım
Gönderen: Hamza - 25 Ağustos 2008, 18:00:17
"Siteden Ayriliyorum" Şeklindeki Konulari Görmek İstemiyorum arkadaşlar.ayrilmak isteyeni zorla burada tutmayiz.kalmak isteyene de kapımız her zaman açıktır.

Çöpe taşiyorum bu topici

Gönderen: win - 25 Ağustos 2008, 18:00:52
tasısmamıssın hamza abi ben tasıyorum ..