hamza isimli arkadaş msn sini açık tuttuğu için oyun devamlı kastı.oyunda server hamza olduğu için kasma hamza da daha az oldu.bunu bilerek yaptığını düşünüyorum.
ewet haklısın seninle konuyu konuştuk ve sana durumu anlattım olay kasmayı aşmıştı oynanmayacak duruma gelmişti.kendin diyorsun konuyu kapattık neden oraya crab oyundan çıktı yazıyon sana nedenini açıkladım keyfimden çıkmadım..o farkı sen rüyanda görürsün sayın kardeşim.
neden 5. gol yedikten sonra çıktım: senin msn e bir ileti geldiği zaman belli oluyordu oyunun kasmasından.
gel rövanşı yapalım.yenilen kapasın çenesini otursun....
sayın kardeşim biz oyunu ıp üzerinden oynadık (network üzerinden değil) kasma ıp serverın da daha az olur bunu bilmiyorsan konuşup durma...
özür dilerim sayın kardeşim.ama oyun bende oynanmaz hale geldi sanırım sende o kadar kasmadı.neyse konu kapandı .ben özür dilerim.ama sende anla.
kusura bakma...tekrar özür dilerim....ben msn den diye tahmin ettim ama değil dedin saygı duyuyorum sanırımm başka bir problem vardı.fair play kazansın....
hamza:5
crab:0
ilk yarı sonucu.teknik sorundan dolayı crab maçtan çıkmak zorunda kaldı.hamza tur atladı.hamza bu kupanın favorisi.hamza ya başarılar...