Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => FFC 15 => Konuyu başlatan: amett - 16 Eylül 2006, 21:25:50
-
CMYLMZZZ - GFB_SERO
-
Gfb_sero : 7 - 3 : cmylmzzz
-
tebrikler seroo forumundan hiç bişey kaybetmemişsin hee :D
-
Eyw. canım ;D
-
SERHAT GİNE YENDİN HA OYUNSİTENİZİN TARİHİNE GEÇECEN BE BIRAK ŞU ŞAMPİYONLUKLARI BİZE ARTIK. YETER SENİN KAZANMAN GİRME LEN SEN GİRME BAK. ;D ;D
ŞAKA DİYOM KAREŞİM. TEBRİK EDERİM GİNE GÜCÜNÜ GÖSTERDİN. SENİ YENEN ÇIKACAK ELBET BÜYÜK UMUTLA BEKLİYOM. ;D :D ;D
-
8. şampiyonluk oldu 10 olsun bırakacam söz ;D ;D . Saol kardeşim ;)
-
tbr kardes
-
öncelikle dün gece için hepinizden özür dilerim . acil bir işim çikti . ayrılmak zorunda kaldim . wc turnuvasi içinde amet kardeşimle haftalik maçimizi yapamadim sonucu 3-0 yazmişlar :( sağlik olsun . amet kardeşimede ayrıca teşekkür ediyorum . ben gittikten sonra turnuvayi başariyla bitirdi . serhat seni de tebrik ederim . artik seni şampiyon görmeye aliştik . aldiğin kupalar helal olsun kardeşim ellerine sağlik
-
öncelikle sağol kardeşim turnuvalarla ilgilenmek benim için büyük bi zevk oluyo wc maçına gelince samed kardeşime söledim işin olduğuun bu gece gelmezse yarın yapabiliriz dedim ama o haksızlık olabilir diğer arkadşalara dedi ve sonucu öle yazdı bende üzüldüm :( oke herneyse hayırlısı serhat kardşeimi yeniden kutluyorum 10 numarasın kardşeim başarılarının devamını dilerim
-
Hepinize teşşekür ediyorum kardeşlerim...