Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => OFFC 400-440 ARASI => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OFFC 429 => Konuyu başlatan: BoJanqles - 26 Ağustos 2008, 17:49:18
-
Ege - Win
Emrey - Kaan
-
hadi beyler girin maçlara.
-
başarılarrr
-
win : 3
schoot : 0
kale direğine carptırdı yani kaleye cekti
-
diyori orta actım orta acsan direğe carpmaz adama gelir direk
-
bak orta açtım kornerden direğe çarptı hkmen ben yendim dedi :S ne saçmalıyor yaa
-
bak orta açtım kornerden direğe çarptı hkmen ben yendim dedi :S ne saçmalıyor yaa
orta acsann direğe carpMaz...... :F@ d ye basarsan kaleye dogru yöönelir ve direğe carpar biz angut muyuz burda :F@
-
valla a la ortaladım düz orta açtm direğe çarptı bi baktım çıktı neden direğe çarptı dedi :D gol olsa nese ama direğe çarptı hkmen woowww... ;D
-
oda bug sayılıyor
-
hehe ole kaan gelsin kimin haklı olduunu görcez.. ;)
-
hehe ole kaan gelsin kimin haklı olduunu görcez.. ;)
bn hklıyım bug yptın
-
yaa sus uzatma görcez...
-
sanamı sorcam
-
sanamı sorcam
bak gene aynısını yapıyorsun kaan okadar konuştu anlamıyorsun dimi yok senden ada olmaz yani benide bozuyorsun sonra...
-
sanamı sorcam
bak gene aynısını yapıyorsun kaan okadar konuştu anlamıyorsun dimi yok senden ada olmaz yani benide bozuyorsun sonra...
dün de sen yptın
-
hala geçmişe bakıyorsun...
-
snde bugüne bakma
-
arkadaslar final ypacagım arkadas beklesin 15 dk yemek yiyip geliyom
-
sen yapmıcanki ne umutlanıon :D
-
1.Beyler maçınızı bitirdinizmi yoksa bug var diyemi çıktınız.?
2.Bu bug sayılmaz belki şans eseri olmuştur ama gol olmamış..
3.Maçınızı tekrar yapınız..
-
maçı yapmıyor resmen küfür edip duruo snra bug kullandın falan yeter yaa senin için bişey demiyorum yoksa bende sayıcaktm ama bunu yaşına veriyorum...
-
maçı yapmıyor resmen küfür edip duruo snra bug kullandın falan yeter yaa senin için bişey demiyorum yoksa bende sayıcaktm ama bunu yaşına veriyorum...
küfürmü ettim yemekteydim maçı yapmıyor deme
-
schoot9 3-2 win
herkes haddini BİLECEK!
-
schoot9 3-2 win
herkes haddini BİLECEK!
topu cıkartıraken faaul yaparak mı unutmayalım sen beni yenemezsinnn !
-
faul olsaydı hakem duduğunu çalardı dimi 8)