Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OYUN DIŞI BÖLÜMLER => Hosting Siteniz İnternet Hizmetleri => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => Müşterilerimize Özel => Konuyu başlatan: win - 01 Eylül 2008, 22:45:48
-
hamza abi bnm öncedende hata vardı smf seo onu bastan kurup yuklermisin ben ellemiyim sonra bozuluyor :D
-
yad sen dayabeseden smfseoyu sil ben bastn halledem
-
yad sen dayabeseden smfseoyu sil ben bastn halledem
Tamam.
-
hamza siteme bak çostu
-
inş. en kısa zamanda sorunun halolur ve hostingsitenizden daha çok faydalanırsın ;)
-
hallettinmi hamza bi
-
hallettinmi hamza bi
Evet Burak Sildim..
Aşağıdaki Mesajimda yazilanlari adım adım takip edebilirsin..
-
SMF SEO ne lan ;D :) :)
-
hamza abi hepsini yaptım ama httacces i yanlıs yapmıstım öncedn simdi dogurusunu yaptım apacheyi yptım bu sefer de konualara girmiyor :S sen bi hllet yaw
-
hamza abi hepsini yaptım ama httacces i yanlıs yapmıstım öncedn simdi dogurusunu yaptım apacheyi yptım bu sefer de konualara girmiyor :S sen bi hllet yaw
Benim anlattiklarimi harfiyen yapsaydin Konulara girerdi :)) Forum dizinin adı ne bakalim..sana bir .htaccess Oluşturayim
-
Benim anlattiklarimi harfiyen yapsaydin Konulara girerdi :)) Forum dizinin adı ne bakalim..sana bir .htaccess Oluşturayim
Forum_ böyle ama düzeltiyorum değişmiyor
-
Bak aşağıdaki mesajimda kodlari vereceğim..şimdi .htaccess içeriğini boşaltip bunlarla değiştiriyorsun...
-
Tamam gene iş başa düştü .p :)
-
:X hadi be hamzaa abi hallet :D
-
Tamam halledeceğim :) ama bunu başkasina yapmam kendiniz yapın artık şunları her şeyi anlattim en ince ayrintisina kadar
Pm ile admin kullanıcı adı ve şifresini yolla bakalim
-
yolladım
-
:) :)
-
olmuyormu :S
-
Ben yaparim da olmaz mi :)
al bakalim seo kurulmuştur.iyi eğlenceler
-
ellerin derst göremsin hamza aabi