Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OYUN DIŞI BÖLÜMLER => Hosting Siteniz İnternet Hizmetleri => KÜLTÜR SANAT EĞİTİM VE TEKNOLOJİ => Müşterilerimize Özel => Konuyu başlatan: Math~LeqenD #7 - 01 Eylül 2008, 23:33:17
-
Hamza abi avatar için tema editLiyoruz ama hata aLıyoruz sitede.Mert msnde onLa bir görüşürsen dj._mert@hotmail.com
-
ne sorunlu site
-
ne sorunlu site
Kardeşim huzursuzLuk çıkarma siteyi siLdin zaten bunu herkes biLsin.!
-
ne sorunlu site
Kardeşim huzursuzLuk çıkarma siteyi siLdin zaten bunu herkes biLsin.!
siteyi silmedim diikkat cekerim sadece yaptgım icon + rütbe + banner + butonları sildim
-
Neyse ney Hamza abi baakr mısın.?
-
Hamza abi avatar için tema editLiyoruz ama hata aLıyoruz sitede.Mert msnde onLa bir görüşürsen dj._mert@hotmail.com
Kardeş Herhangi bir php üzerinde edit yapmadan evvel onun yedeğini al..Eğer tema hatasi verirse aldiğin yedeği Atarsin ftpne..ben bile halen ufak bir işlem yapsam bile üzerinde değişiklik yapacağim dosyanin yedeğini alırım mutlaka Her Zaman
Şimdi tema hatasi verdiğine göre muhtemelen index.template.php de yanliş yere kod eklemişsinizdir..Tüm sayfalarda değil de sadece konularda hata veriyorsa display.template.php nin yedeğini atın..
-
TeşekkürLer Hamza abi.
-
Hatasız bi gün geçir be...!
-
Hatasız bi gün geçir be...!
Ne biçim konuşuyorsun kardeş.Siteyi alalı yeni oldu.ilk deneyimleri sanirim.bunlarin olmasi çok doğal
-
Konu kilitlendi!
-
Saw saygılı ol biraz...!!!
Konu kilitlendi!
-
Şaka yaptım :=)