Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ŞİKAYET VE ÖNERİLER => KENDİ ÇALIŞMALARIMIZ => Konuyu başlatan: win - 02 Eylül 2008, 11:06:56
-
HEPSİ ÇALINTIDIR!!!
-
hepsi güzel ama V3 daha iyi geldi bana :) ;)
-
hepsi güzel ama V3 daha iyi geldi bana :) ;)
yorum için saol
-
arkadaki textureler falan hep cemalden calinti logo kotu olmus gorunmuyo boyutu kucuk cerceve olmamis render effect yok font berbat arkaplan cok sade
-
ahahahha psd çalıntı ;D
-
arkadaki textureler falan hep cemalden calinti logo kotu olmus gorunmuyo boyutu kucuk cerceve olmamis render effect yok font berbat arkaplan cok sade
RENDER EFECT VAR + CEMALDEN CALINTI DEĞİL DE CHOSENİN SADECE ARKAPLANINI ALDIM O KADAR
-
BEBE BENİM
-
oda çalıntı salak bi anlamı yokki ozmn sen yapmış sayılmıyorsun herkes birinin yaptını arkaplnını alır yapar hem artık yaptıım imzalar seninkine 1000 basar ;) en ii imzam diosn senin deilki imza zuhahahahha
-
oda çalıntı salak bi anlamı yokki ozmn sen yapmış sayılmıyorsun herkes birinin yaptını arkaplnını alır yapar hem artık yaptıım imzalar seninkine 1000 basar ;) en ii imzam diosn senin deilki imza zuhahahahha
aml arkaplan texture demek herkes textureyi calar bunu kalın kafana sok hangi imzada 1.oldun lan söylesene
-
SALK SLAKA KÜFÜR EDİYORUM ZATEN OLEYİMDE NESE ÖZÜR DİLERİM....
-
EDİT BY ManSpider111
-
EDİT BY ManSpider111
-
EDİT BY ManSpider111
-
adam gibi tartısın pm dan küfür edin birbirinize !!!!!! >:( olmadı hamachi veya msn den küfredin sitede etmeyin
-
YAAAA YETER ARTIK WİNİN BANLANMASINI İSTİYORUM O GELDİĞİNDEN BERİ SİTENİN HUZURU KAÇTI HERDK KÜFÜR EDİYOR VE BAŞKALARININDA ETMESİNİ TEŞFİKLİYOR LÜTFEN GEREĞİNİ YAPIN!!!! :(ban)
-
EDİT BY ManSpider111
-
Hamza da zaten msn ne gelmiyor bu konuyu önemsemiyor görmezlikten geliyo ben artık bişe demicem hamzayı bekleyin diye !!!!! gidin msn den küfürlerinizi edin sitedekileri yetkim gereği edtelemk kalır bana ;)
-
YAAAA YETER ARTIK WİNİN BANLANMASINI İSTİYORUM O GELDİĞİNDEN BERİ SİTENİN HUZURU KAÇTI HERDK KÜFÜR EDİYOR VE BAŞKALARININDA ETMESİNİ TEŞFİKLİYOR LÜTFEN GEREĞİNİ YAPIN!!!! :(ban)
EDİT BY ManSpider111
yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çık git bu sitedennn
-
küfürlü sözler sölemediginiz taktirde mesajınız editlenmez !!!!!!!! adam gibi tartısın >:(
-
İŞTE BU KADAR BEN ss de aldım manspider editlemen fayda etmicek bu sefer win direk bannn ;)
-
İŞTE BU KADAR BEN ss de aldım manspider editlemen fayda etmicek bu sefer win direk bannn ;)
SENDE ANA AVRAT ETTİN SPİDER SAHİT HAHAHAH :D
-
kanıt yok ama ;D
-
Sahitim varya hahhaha :X
-
Win Sitede Ettiğin Küfürlerden Dolayı Rutben Alınmıştır !
-
Win Sitede Ettiğin Küfürlerden Dolayı Rutben Alınmıştır !
HAK YERİNİ BULDU!!! :(alk)
-
fazla konuşma istersen sende ipden döndün ama win i kurtaramadık el fatiha ;D ;D ;D
Rahmetliyi nasıl bilirdin schoot9 ? :D ;D
-
ben ona okadar söledim dimi sitede küfür yazma ama gel msnde ve hamada yazşalım analamdı bnde yetti artık ve ss aldım iiki almışım ;D asla dua okamam ama beddualarımı aldı ;D
-
ben ona okadar söledim dimi sitede küfür yazma ama gel msnde ve hamada yazşalım analamdı bnde yetti artık ve ss aldım iiki almışım ;D asla dua okamam ama beddualarımı aldı ;D
beddua dönür dolasır sahibine gelirmiş...
oyle birşey dedğinide hatırlamıyorum
-
sen gitsene burdan ZİYARETÇİ
-
evet schoot sitede öle bişe yazmadın :D gel msn e gel hamaya aksine ben yazdım gidin dedim :) tabi pm den sölemediysen ??? :)
-
evet schoot sitede öle bişe yazmadın :D gel msn e gel hamaya aksine ben yazdım gidin dedim :) tabi pm den sölemediysen ??? :)
pm kayıtlarını yolalyım hiç silmedim simdiy e kadar .. 33 msj var
-
ziyarteçimi demiştin .. eCe
-
win rütbeni aldın artık kesin yoksa bizzat ben aldırırı mrütbenizi tabi ben demeden önce mesut almassa :D ;D
-
ii aferin orosBurak
-
ii aferin orosBurak
aha kfr etti
-
ettm sen zorla ettirion sende hakaret ettin
-
ii aferin orosBurak
aha kfr etti
yo lakap taktı senin taktıgın gibi :)
-
orosBu ama ;) bnmki kfr icermiyo
-
ama hakaret içeriyo ona karı demiş olyosun bu küfürden bile ağır bişeydir ;)
-
ama hakaret içeriyo ona karı demiş olyosun bu küfürden bile ağır bişeydir ;)
forever manspider :(alk) beni anlayan biri
-
evet haklısın spider...kız demek cok kötü birşey..
(http://img510.imageshack.us/img510/2434/adszoe0.jpg)
-
ilk cümlesini oku
-
evet haklısın spider...kız demek cok kötü birşey..
(http://img510.imageshack.us/img510/2434/adszoe0.jpg)
erkek birine kız dersen kötü bişe olur anladı nsaırım win :) :) :)
-
eet haklısın ilk önce kim demiş bakarsan sevinirim..
cümleisini oku erkek mi ? demiş değilmi
-
o sana yeniden rütbe verilmedigi zamandı rütbeni aldın ve olay kapanmıştı ama sen durmadın ne yaparsanız yapın ama siteyi havaya kaldırmayın tmm mı
-
özür dilesin hep o baslatıyor
-
tm msen özür dile schoot9 da diler ama yinede birbirinizle konuşmayabilirsiniz ama bu kavgaya sonverin siteyi yıpratıyor oke ;)
-
ilk o çünkü hep o baslatıyor kavgaları
-
hehe hep ben başlatıyorum bikerede suçlu benim desen olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz başkası suçlu hepp...
-
hehe hep ben başlatıyorum bikerede suçlu benim desen olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz başkası suçlu hepp...
gecen bn sucluyum özr diledm..
-
önemli olan hanginizin önce özür dilemesi degil önemli olan ikinizde bir sartlada osla istemenizdir. özür dilemeyi aşagılama veya küçülme olarak anlamayın özür dilemek erdemlik ve büyüklüktür ;)
-
HEPSİ ÇALINTIDIR!!!
lan bebe konularıma karısma kıt bebe calıntı değil arkaplın alıntı o kadar :F@