mükemmel olmus :) ama gol krallıgında büyük ve kalın çizgilere futbolcu isimleri yazsan daha iyi olurdu yer olarak ( yani isimlerin yeri uzun olmuş olur gol sayısınınki kısa ;) )
Çok hoş olmuş kaan ellerine sağlik.güzel bir lig olacak kesinlikleKARDEŞİM KALİTELİ LİG OLACA KESİN .!
panarama değil panaromaYANLIŞ YAZMIŞ ABİSİ ;D
1.villarealin ss si yoktu yalan sölemediği ne malum
2.sen maç yapmadan nası 3 gol attın :S
hükmen diye bişey olmaz lig maçlarında beyler :!!!!
ya maç ertelenir ya da yerine adam alınır :!!!!
BUNLArı Bilmeniz gerekir :!!
panoramayı düzelt lütfen :
Hayır böle deil...!!hükmen diye bişey olmaz lig maçlarında beyler :!!!!
ya maç ertelenir ya da yerine adam alınır :!!!!
BUNLArı Bilmeniz gerekir :!!
panoramayı düzelt lütfen :
bu çoğu sitede böyledir.. ;)
ulan ağlamayın be alın puanınızı.. >:(ya nie ağlayalım : ??? ??? ??? ???
ulan ağlamayın be alın puanınızı.. >:(ya nie ağlayalım : ??? ??? ??? ???
biz hakkımızla aldık seninde öle alman gerekiyor sen olsan sende öle düşünürsün :
Ya ben bu volkanın peşindenmi koşacam >:( >:( Adama msnden ileti yazıorum takmıo bile...Ben hiçbişey demesem maçı oynayacağı falan yok >:( >:(
Kes lan!Ya ben bu volkanın peşindenmi koşacam >:( >:( Adama msnden ileti yazıorum takmıo bile...Ben hiçbişey demesem maçı oynayacağı falan yok >:( >:(
oohh aynısını bana yapmıstın HLL VOLKAN :X
Kes lan!Ya ben bu volkanın peşindenmi koşacam >:( >:( Adama msnden ileti yazıorum takmıo bile...Ben hiçbişey demesem maçı oynayacağı falan yok >:( >:(
oohh aynısını bana yapmıstın HLL VOLKAN :X
EWET YAAA >:( >:( >:(
NE kadar saçma >:( Maç bile oynamadan hem gol kralı hemde lig 1.siEWET YAAA >:( >:( >:(
farketmez ağlamayın yeter ... ;)
NE kadar saçma >:( Maç bile oynamadan hem gol kralı hemde lig 1.siEWET YAAA >:( >:( >:(
SSaçmalık >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(NE kadar saçma >:( Maç bile oynamadan hem gol kralı hemde lig 1.siEWET YAAA >:( >:( >:(
lan siz hükmen yaparken iyi oluyor beni ayar etme gol krallığı farketmez benim için çok konuşma..
SSaçmalık >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(NE kadar saçma >:( Maç bile oynamadan hem gol kralı hemde lig 1.siEWET YAAA >:( >:( >:(
lan siz hükmen yaparken iyi oluyor beni ayar etme gol krallığı farketmez benim için çok konuşma..
mesut adam bulundu ise yapsınlar sorunmu .!!!
herkes maçını yapsın yenilsin yensin :!!
3 puan almak kolay deil.!
yeni alınan arkadaşla oynasın olsun bitsin :!!
istediği illede 3 puan ise benim 3 puanımı kendi hanesine yazsın :!!
ama hak yeniliyo :!