Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: wopwop - 15 Eylül 2008, 21:00:24
-
Sitemizden olsun diger sitelerden oyunlar indiriyorum kuruyorum crackida yapistiriyorum su ana kadar hic bir oyunu calistirmadi alcak Vista acaba benim guvenlik duvari falan mi engelliyor oyunun start.exe sini bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler...
-
güvenlik duvarıyla alakalı deil oyunlar vista uyumlu deilse diyecem ama ben oynuyodum vistada :S
-
valla hic dikkat etmedim ama indiripte acamadigim oyunlar PES 8 ve fifa2008 di ...
-
İNDİRDİNMİ BU OYUNLARI :s :d:D
olum git al cd ciden yükle geri ver :D
-
ben tr de oturmuyorum evet indirdim ama 10 dk mi aliyor bide ben 31 yasindayim sevgili kardesim :)
-
yaşın önemli deil cd sini de sadece tr de satmıyolar :!!
cd den yüklemeni tavsiye ederim :!
-
Neyse saolasin aydinlattigin icin
-
ben tr de oturmuyorum evet indirdim ama 10 dk mi aliyor bide ben 31 yasindayim sevgili kardesim :)
Çalışmama Sebebin Anlaşıldı Guzel Kardesim. Hiç Fifa 2008 10 dakikada indirilir mi :D . Pes 2008 5.42 Gb. Ses Dosyaları ile. Ripli 3 - 3.5gb bulursun. Onlar en azından 18- 20 saat surer :) Sana tavsiyem git kotanı doldurma Nerde oturuyorsan ordan o dilde oyunları al.
-
sizin avrupadaki internez hizlarindan haberiniz yok sanirim ben 24 mbit kullaniyorum saniyede 3800 kbps indiriyor neyse zamanla ögrenirsiniz
-
evet avrupa da öle abdullah bize de geliyo ya :!! vdsl onda da 24 bit olcak .!!
ARKADAŞIM SEN YİNE DE DEDİĞİM İYAP ORJİNAL CD DEN YÜKLE HİÇ BİŞEY OLMAZ
-
sn en ii si siL vistayı ;D
-
Vistanın oyunlarla sorunu var ama dedigine kanıtmı bilmem