Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: webleon - 06 Ekim 2008, 22:18:26
-
arkadaşlar oyunda manager mode dışında bir bölüme girmek istiyorum ( mesela tournament mode gibi) bana eastore.com'a gidip galiba orijinal oyun almaya teşvik ediyo acaba herkes de o problem var mı
-
Evet Malesef Öyle :-[
-
peki ne yapmamız lazım crack falan mı değişecek
-
Şimdi zaten Sorun varsa crackte,hiç açilmazdi oyun Senden KEY isterdi.Bunun Çözümü Crack değiştirmek ama oyun açıldıktan sonra değiştirsende fayda etmez
-
Şimdi zaten Sorun varsa crackte,hiç açilmazdi oyun Senden KEY isterdi.Bunun Çözümü Crack değiştirmek ama oyun açıldıktan sonra değiştirsende fayda etmez
hamza beni eklermisin mr.bitmez@hotmail.com
-
oyunu yüklerken ea sitesine kayıt olmanı istiyo orda register ol sorun ordan kaynaklanıyor sanırım.
-
gerçekden ondanmı kaynaklanıyor nasıl olcaz oraya üyeliğide kabul etmiyor
-
oyunu yüklerken ea sitesine kayıt olmanı istiyo orda register ol sorun ordan kaynaklanıyor sanırım.
register olurken ea id kısmına ne yazacağız orijinal olması gerekmiyor mu oyunun
-
e mail ini nick ini filan yaz olur olmazsa onun nette crak i war
-
;)
-
;)
-
:D orıgınal alın dıyor sıze kacak kullanmayın =)
-
beyler ben bu sorunu ufak tefek pürüzlerle çözdüm Eğer bu hata mesajı kaldırıp sanki orjinal oyunuymuş gibi kullanmak istiyorsanız msnimi ekleyin.