Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: Hamza - 27 Ekim 2008, 10:07:18
-
Böyle Bir Anket İçin Henüz Erken Ancak Yinede Takımlarin Gidişatına Bakarak Herkesden Bir Yorum Bekliyorum
-
Trabzonspor Son 2 Maçta Düşüşe Geçti Gerçekten.Antalya maçını da zor kazanmışlardı.Trabzonun İlerki Haftalarda Toparlayacağini Düşünüyorum Ama Şampiyonluk Şansları Fazla Yok Bana göre
Fenerbahçe Son 18 Sezonun En Kötü Fenerbahçesi Olduğu Bir gerçek Ancak Diğer Takımlara bakarsak da durum pek Farklı Değil.Devre Arasında Orta Saha İçin Nokta Transferler Yapılıp Selçuk-Maldonado-Deniz Barış Üçlüsü Takımdan Gönderilirse Şansımız Artabilir
Beşiktaş, Özellikle Mustafa Denizlinin Takımın Başına gelmesinden Sonra Yeni bir Sürece girdi.Bence Beşiktaş Diğer Takımlara Oranla bir adım önde Gibi.Galatasarayı da en az Diğer Takımlar Kadar Şampiyonluğa aday görüyorum.Bu Seneki Kadroları Gerçekten Güzel Her Ne kadar pek iyi başlangiç yapamasalar da Ligin Sonunda ipi göğüsleyecek kaliteye Sahipler
Fenerbahçeli Olduğum İçin Oyumu Fenerbahçeye Yolladım Yinede :)
-
Tartışmasız FENERBAHÇE :(dj)
-
ewet şampiyon fb lay lay lay layyy feenerbahhhçeeeee
-
Fenerbahçeliler çoğunlukta galiba sitede :)
-
:gip
-
Fenerbahçe Son Haftalarda Büyük Çıkışa Geçti.Sakatların Da Düzelip Form Bulması İle İyi Sonuçlar Almaya Başladik.Emirates de 1 puan alip Galatasarayi 4 golle yenmek büyük moral oldu.Ligin Flash ekiplerinden AnkaraSporu da 2-0 Mağlup ederek İyice Özgüvenimizi kazandık diye düşünüyorum.Bu Performansımızı sürdürürsek Şampiyonluk umudum iyice artacak
-
Bence Şampiyon Beşiktaş Olur duruma göre:)
-
Şampiyon BEŞİKTAŞ :=) fener bahçe kocaelispolra evinde 2 puan bıraktı ve zirveden kopmaya başladı
bu arada oraya sivasıda eklerseniz iyi olr
-
Şampiyon Beşiktaş... Hala neyi tartışıyorsunuz :=) :V
-
Tartışmasız FENERBAHÇE :(dj)
fenerbahçe bu sene 5. olsun öpsünde başına koysun şampiyon BEŞİKTAŞ
-
Kimse Emin Konuşmasin..Şu anda 5 Takımında neredeyse şanslari eşit sayilir.Beşiktaş Son Haftalarda iyi bir ivme yakaladı ama bu demek değil ki sezon sonuna kadar aynı performansla devam edecek.beşiktaşta ileriki haftalarda mutlaka puan kaybedecektir.Fenerbahçenin Zirvedeki Ekiplerle Maçlari var.derbilerde fenerbahçenin diğer takımlara bariz üstünlüğü var.Bu başarimizi sürdürürsek şampiyon olabiliriz diye düşünüyorum
-
tamam sivas konulmuş eline sağlık kardeşim ;D
-
GaLaTaSaRaY
sitedeki tek gs li benmiyim anlamadım :W :W :W
-
;D
-
Feneri Silebilirsin listeden hamza :)
-
Fenerbahce :wing
-
fenerbahçe ismi hala yzılıyorsa buraya kapansın bu anket
-
fenerbahçe ismi hala yzılıyorsa buraya kapansın bu anket
;D ;D bursadan son dakikalarda iki gol yedi kerizler xD Senmisin gs ye gülen gördüler günlerini :)
-
kimse ibrşey söylemesin son 5 hafta we fb bencene olamaz gsde çok büyük ihtimalle olamaz bencene şampıyon Sivas
-
arkdaşım fb zten olmaz onu beşikteki çocukta bilr oyuna bakarsak sivas olur bizim fikstürmz çok zor
-
Son 4 haftaya giriyoruz. Sivas şampiyonluğa daha yakın görünüyor. beşiktaşın kalan maçlari zor gerçekten. 4 maçın 3 ü deplasman diğeri de Galatasaray Müsabakası. Bence sıralama bu şekilde olacak
1 ) Sivas
2 ) Trabzson
3 ) Beşiktaş
4 ) Fenerbahçe
5 ) Galatasaray
6 ) Bursa
-
Sivasspor elleriyle verdi şampiyonluğu Beşiktaş'a. Tabi Mustafa Denizli ve futbolcuların da hakkını yememek lazım. haklı bir şampiyonluk aldıkar. Tebrikler Beşiktaş
-
bence Beşiktaş olur :)
-
bence Beşiktaş olur :)
evet doğru tahmin ettin ve süpriz ödülü kazandın
-
bence gs olur çünkü bu sezzon kadrosu çok iyi :W
-
bu geçen seneki anket kardeş. Buradan yorum yapabilirsin
http://www.oyunsiteniz.com/forum/anketler/tsl-20092010-thampiyon-kim-olur-t113995.0.html