Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: xear96 - 27 Ekim 2008, 17:53:40
-
Arkadaşlar vede beni tanımayan tanıyan abiler ARTIK SANAL HAYATA VEDA EDİYORUM ARADA SIRADA
GİRİYORUM ARTIK DEERSLERİME,SEVDİKLERİME VEDE HOBİLERİME ÖZEN GÖSTERECEĞİM HERKESE GÜLEG.
HAYATLARINDA BAŞARILAR İİ VE KÖTÜ ZAMANLARMIZI ZAMANLARIMI UNUTMAYIN BENİ UNUTMAYIN
-
Hoşçakal Kardeşim . Kendine İyi Bak ! İnşallah Hayatında Başarılı Olursun..
Görüşmek Üzere,
Tolga
-
Güle güle ahmet hayatında başarılı olman dileğiyle :)
-
güle güle kardeş inşallah derslerindede başarılı ailene vakit ayırırsın iyi günler
MELİH
-
güle güle kardeş inşallah derslerindede başarılı ailene vakit ayırırsın iyi günler
MELİH
-
melih daha birkaç saat önce klavuzu azarlıyodun :) şimdik kendin atmışın iki mesaj arka arkaya, birde adminsin örnek olmalısın uyarırken kendinde bu kurallara uymalısın ;)
--
sakın yanlış anlama
-
yha yok kardeş o sorun benden diil mesajları biras geç yolluyor bende yanlışlıkla 2 mesaj yollamışım mesaj attıktan soran da safyafı kapıyorum yha farkında olmuyorum kusura bakmayın özür diliyorum
-
yha yok kardeş o sorun benden diil mesajları biras geç yolluyor bende yanlışlıkla 2 mesaj yollamışım mesaj attıktan soran da safyafı kapıyorum yha farkında olmuyorum kusura bakmayın özür diliyorum
sorun değil zaten . aynı sorun dün bende olmuştu sildim hemen birini . demek istediğim ibrahimde bilerekten iki mesaj yolamaz nese kapatalım dağıtmıyalım arkadaşın konusunu .
-
tamam kardeş :(dj)