BUGÜN HAMACHİ VE MSNDE SORUN VAR.MAÇLARIN TAMAMLANMASI İÇİN KANIMCA 1 GÜN DAHA SÜRE VERİLMESİ DAHA DOĞRU OLUR.HAMZA KARDEŞ EĞER MSNDE SORUN GİDERİLİRSE SENDEN CRACKI ALMAM LAZIM.ÖZLEDİM MULTİPLAYER MAÇLARI.
hamza kardes hamachi ağına gel istersen yaparız kanka
Hamza tebrikler..Bu arada msn e gelir misin?
Hamza 4 - 3 Camon
hamza maçını yapmayan olursa ben varım ;)
Hamza 4 - 3 Camon
tebrkler hamza abi :)
Tebrikler Hamza abi
Big varya sitede en adam akıllı ligleri sen yönetiyosun bi aralar ultra ligde olduğu gibi :) :)estağfurullah :)
Big varya sitede en adam akıllı ligleri sen yönetiyosun bi aralar ultra ligde olduğu gibi :) :)estağfurullah :)
Big cok kırıldım he.beni msnde engellemişsin :'( :'( ;Dx sen geçen yıl msne hiç girmemeye başlamıştın o yüzden silmişimdir.
bunları duyduğuma sevindim sağolun ama söz veremem maalesefBig varya sitede en adam akıllı ligleri sen yönetiyosun bi aralar ultra ligde olduğu gibi :) :)estağfurullah :)
Doğrudur:) Geçen Seneki Ligleri Halen unutamiyorum.Çok Eğlenmiştik gerçekten.Bu sene de zamanın olursa senden güzel bir lig bekliyoruz cüneyt
bunları duyduğuma sevindim sağolun ama söz veremem maalesefBig varya sitede en adam akıllı ligleri sen yönetiyosun bi aralar ultra ligde olduğu gibi :) :)estağfurullah :)
Doğrudur:) Geçen Seneki Ligleri Halen unutamiyorum.Çok Eğlenmiştik gerçekten.Bu sene de zamanın olursa senden güzel bir lig bekliyoruz cüneyt
fatih yok.. nezman gelcek bu adam :S
Hamza malatyasporluyu msndede hamachidede 1 kere gördüm.Benim hergün onlıne oldugum belli.Ama arkadaşı hiç göremedim zaten yarında gelmezse hükmen yazıcam .. ;)
turnuvaya girdiğimden haberim yoktu yarın burqiyle yapmaya çalışcam
Hamza malatyasporluyu msndede hamachidede 1 kere gördüm.Benim hergün onlıne oldugum belli.Ama arkadaşı hiç göremedim zaten yarında gelmezse hükmen yazıcam .. ;)
Evren abinin multiplayer Oynamada problemi var malesef.Hükmen yazabilirsin Şimdi.
hamza evren abinin sorununu halledin de onu da aramızda görelim artık
hamza evren abinin sorununu halledin de onu da aramızda görelim artık