Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 07 Kasım 2008, 23:13:13
-
Arkadaşlar Sitemizin Kurucu Adminlerinden Guiza Nickli Mesut Kardeşimizin Parmağı Futbol oynarken Kırılmış,Bir Süre Kendisi Aramızda Pek Olamayabilir.
Kendisine Buradan Geçmiş Olsun Dileklerimi İletiyorum.Çabuk Dön Kardeşim Özletme Kendini :)
-
GEÇMİL OLSUN MESUT, çok üzüldüm aramıza dönersin inş en kısa zamanda
-
Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin..Benimde dün kolum kırıldı sandık.Kolumu direğe carptım basket antremanında.Bayılıyordum az daha.Allah tan doktor birşey yok dedi.
-
Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin..Benimde dün kolum kırıldı sandık.Kolumu direğe carptım basket antremanında.Bayılıyordum az daha.Allah tan doktor birşey yok dedi.
Dikkat edin arkadaşlar.Spor Yapmadan evvel Mutlaka Isınma hareketleri yapın.tendomların yeterince gevşememesi de Kırık Çıkıkların En büyük Sebebi.Ufak Darbe ya da düşme Sonucu Bir yerinizi İncitebilirsiniz
-
çok geçmiş olsun mesut kardeş
-
Dikkat edin arkadaşlar.Spor Yapmadan evvel Mutlaka Isınma hareketleri yapın.tendomların yeterince gevşememesi de Kırık Çıkıkların En büyük Sebebi.Ufak Darbe ya da düşme Sonucu Bir yerinizi İncitebilirsiniz
Hacı zaten kondisyon antremanıydı :D. hızı arttırdım . geriye döndüm takım koşuyor mu bakayım diye küt carptım. ;D ;D
-
:(alk) aferin sana allahtan birşey olmamış kol çıkması kol kırılmasından daha pis ağrıyor
-
Teşekkürler Arkadaşlar Pek Giremiyordum.Konuyu Anca Gördüm.İnşallah cuma günü gitcem bakcak.ameliyat gerekmez inşallah. :-\
-
inşallah kardeş allah korusun
-
Amin.
-
Teşekkürler Arkadaşlar Pek Giremiyordum.Konuyu Anca Gördüm.İnşallah cuma günü gitcem bakcak.ameliyat gerekmez inşallah. :-\
Hayırlı Haberlerini Bekliyoruz Mesut.Ameliyat Gerekse de Canını Sıkma.Daha Beteri de olabilirdi
-
;D
-
ÇOK çok çok geçmiş olsun kardeşim vallahi cok üzüldüm en kısa zamanda geri dönmeni bekliyorum Hadi kendine iyibak
-
ÇOK çok çok geçmiş olsun kardeşim vallahi cok üzüldüm en kısa zamanda geri dönmeni bekliyorum Hadi kendine iyibak
-
-
mesaj 3 defa tekrar neyse alıştık yanlışlıkla oluyor :D
-
vallahi siliyorum siliyorum gitmiyo :|
-
ewet birde öyle bir problem var sitede