Eline sağlık hamza.Türkiye de cd si çıktı mı? Bir bilgin var mı?
BANA OLURMU
3g ram
512 ekran kartı
p4 3.4 işlemci
iide bn baktım işlemciyi 3.02 yazmışlar ben diyorum 3.4 nasıl oluyor
Hee Apo ondan 8):(dns)
Ben Oyunu İndirdim klasörde Duruyor ama yükleyemioyorum nasıl yüklenir bilmiorum bi Call.Of.Duty.World.At.War-RELOADED klasörü oluştu reloaded diye bi info simgesi var tıklıorıum uyarı verio birisi yardımcı olabilir mi ?
Daemon tool ? Yükledim diyelim ben açmayı bilmiorum yarımcı olursan... resimli anlatımı felan varsa...
Daemon tool ? Yükledim diyelim ben açmayı bilmiorum yarımcı olursan... resimli anlatımı felan varsa...
http://www.pcnet.com.tr/forum/yazilim/128439-deamon-tools-nedir-nasil-kullanilir-2.html
yaa hamza ben benım ıslemcı ne marka olduguna nerden bakıcam yaa :D yada ekran krtının markası ozelıgı cart curt :D bende merak edıyrum benım pc kaldıırmı bu oyunu ytahu :(ar)
orasını bende bılıyorum bay ukala ıslemcı ne marka ekran kartı surumu neee bunlara nerden bakıcamyaa hamza ben benım ıslemcı ne marka olduguna nerden bakıcam yaa :D yada ekran krtının markası ozelıgı cart curt :D bende merak edıyrum benım pc kaldıırmı bu oyunu ytahu :(ar)
Bilgisayarım > Sağ tık > Genel
orasını bende bılıyorum bay ukala ıslemcı ne marka ekran kartı surumu neee bunlara nerden bakıcamyaa hamza ben benım ıslemcı ne marka olduguna nerden bakıcam yaa :D yada ekran krtının markası ozelıgı cart curt :D bende merak edıyrum benım pc kaldıırmı bu oyunu ytahu :(ar)
şşşş akıllı konus sana1. uyarı....orasını bende bılıyorum bay ukala ıslemcı ne marka ekran kartı surumu neee bunlara nerden bakıcamyaa hamza ben benım ıslemcı ne marka olduguna nerden bakıcam yaa :D yada ekran krtının markası ozelıgı cart curt :D bende merak edıyrum benım pc kaldıırmı bu oyunu ytahu :(ar)
Körsün galiba, hepsi orada yazıyor.