Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: win - 22 Kasım 2008, 15:10:43
-
uzun bir aradan sonra tekrar buradayım herkes bilir 1 ay kadar kısa süre zaafında 2193 konu actım 4.000 üzerinde mesaj yazdım ve rütbemi yeniden istiyorum beni bilen bilir Calıskanlıgımı bilir..
-
evt win biliyoruz senin nasıl çalıştığını inş olursun bakalım hamza abi ne dicek
-
Burak Hoşgeldin,
3 Gün Deneme Sürecin Olacak.Bu Süre Zarfında;
2194 Olan Konu Sayını 360 Paylaşim Yaparak 2554 Yaparsan Başarili Olacaksın Ve Site Admini Rütben Verilecek
Görevin Bu Gece Başlayacaktır.Son Süre 25 Kasım Salı Gecesi 22.00 dır.Başarilar Dilerim
-
Cok zormus yaw :D :gip
-
bizde bu yollardan geçtik ;) hamza abi geçen seneki gibi anket 5 mesajmı sayılıyor
-
5 miydi 2 miydi hatırlayamadım
-
bizde bu yollardan geçtik ;) hamza abi geçen seneki gibi anket 5 mesajmı sayılıyor
beni kendinle kıyaslama ..
sen burda 5-6 aydır anca 302 konu zor acmıssın ben 2193 konuyu 1 ay için actım .. 4.küsülük mesajı 11 ay için yazdım bu sdite için değerim ölçülemez..
1)win
2)saw
-
benim bu sitede 5000 mesaj 5000 konu rekorum var hamza abiye se 1 günde
-
beni kendinle kıyaslama ..
sen burda 5-6 aydır anca 302 konu zor acmıssın ben 2193 konuyu 1 ay için actım .. 4.küsülük mesajı 11 ay için yazdım bu sdite için değerim ölçülemez..
1)win
2)saw
Ben varken hangınız vardı.?
2saatte 300konu. ;)
-
irsad kardeş nasılsın kardeşim