Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 23 Kasım 2008, 17:13:33
-
Evet Oyunsiteniz.Com Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor
www.crazygenclik.net Sitesi İle Birleşmiş Bulunmaktayız.!
www.crazygenclik.net Sahibi Acuna Sitemizde Kurucu Olarak Görev Yapacaktır.Bu Alınan Kararın İki Site Açısından da Hayırlı Olması Dileyiğle
-
evet inş... hayırlı olur
-
HAyırlı Olsun Bu sezon 2 siteyle birleştik herhalde :(alk)
-
Aklımda Çok Büyük Bir Proje var emre.Yaza Doğru Hayata Geçecek.Temmuz Başlarında Rakipsiz Olacağiz Herkes Görecek
-
;)
-
;) :gsr
-
pek tatmin etmiyorum ama neyse
-
Tatmin dğeil Tasvip
-
;D
-
Aklımda Çok Büyük Bir Proje var emre.Yaza Doğru Hayata Geçecek.Temmuz Başlarında Rakipsiz Olacağiz Herkes Görecek
niye şimdiden o projeyi hayata geçirmiyoruz.. her şey sana mı bağlı ?
-
pek tatmin etmiyorum ama neyse
:X
-
evet her şey bana bağlı Ve yaza kadar fazla online olamayacağim.Haziran Başından itibaren Çalişmalar Başlanacak
-
evet her şey bana bağlı Ve yaza kadar fazla online olamayacağim.Haziran Başından itibaren Çalişmalar Başlanacak
o zamana kadar site çok üye kaybeder, sonra da canlandırmak için bi 3 sene daha geçer.. Diyorum ki çalışmaları sen yapmasanda hep beraber bişeyler yapsak.. site tek ben ve iki-üç kişi hariç yürümüyor da ;)