bela yarın gelde yapak :|
gel msn e stunner.sercan değil mi
nıno hala yapamadık macı yapalım artık
gel msn e stunner.sercan değil minıno hala yapamadık macı yapalım artık
KAÇ GÜNDÜR BİR MAÇI YAPAMADINIZ ..! SİZİN KEYFİNİZİ Mİ BEKLİCEZ :(dyr)
gel msn e stunner.sercan değil minıno hala yapamadık macı yapalım artık
KAÇ GÜNDÜR BİR MAÇI YAPAMADINIZ ..! SİZİN KEYFİNİZİ Mİ BEKLİCEZ :(dyr)
bız maca gırdık benle ılgılı bır sorun yok cok kasıodu napayım ben her gun onlıneyım ısteyen gelır bulur benı hepte bakıom hamya nıno yok denk gelemıoz yada ısım olmus oluo ama yarın fealn yapalım nınoyla macımızı
ne diyon emre sen ya Neyin çıkarılmasından bahsediyorsun kimi çıkarıyorsun
dakuldu dedük sonrada adam işi cktı yapamadık :Sne diyon emre sen ya Neyin çıkarılmasından bahsediyorsun kimi çıkarıyorsun
3 GÜNDÜR BİR MAÇI YAPAMADINIZ :(ban)
dakuldu dedük sonrada adam işi cktı yapamadık :Sne diyon emre sen ya Neyin çıkarılmasından bahsediyorsun kimi çıkarıyorsun
3 GÜNDÜR BİR MAÇI YAPAMADINIZ :(ban)
nıno bugun aksam en az 11:30 a kadar onlıne olurum hamaya gırersen benı rahatlıkla bulursun
Serhat Genelde Online Ama Buraya Pek bakmiyor Galiba.Yarina kadar topic altina mesaj yazmaz ise finaldesin Bela,
Azrul-Maviateş 1 Haftadir bir maç yapamadiniz!! Yarin 15.00' a kadar maçinizi oynamazsaniz İkinizi De Hükmen Eliyorum.
Beni zaten eleyin dedim..Maviatesi 10 kere gördüm online olarak mesaj yazdım oynayalım diye son seferinde cevap bile yazmadı çıktı hamachiden..Oynamam ben, turnuvanın şampiyonu bela olacak galiba olsun..2 haftada bir turnuva mı olur kardeş..zorla bir maç yaptım çeyrek finaldi o da.Onu da 3 kere oynadım öndeyim oyun kopuyordu.Ama uzatmlarda yenince kopmadı oyun Allahtan..Bu turnuva hiç hoşuma gitmedi..Maç YAPANLARA başarılar.maviateş sürekli onlıne olan bir arkadaşımız..hamachiye bakmadan bilgisayarı kapamış olabilir..
Beni zaten eleyin dedim..Maviatesi 10 kere gördüm online olarak mesaj yazdım oynayalım diye son seferinde cevap bile yazmadı çıktı hamachiden..Oynamam ben, turnuvanın şampiyonu bela olacak galiba olsun..2 haftada bir turnuva mı olur kardeş..zorla bir maç yaptım çeyrek finaldi o da.Onu da 3 kere oynadım öndeyim oyun kopuyordu.Ama uzatmlarda yenince kopmadı oyun Allahtan..Bu turnuva hiç hoşuma gitmedi..Maç YAPANLARA başarılar.maviateş sürekli onlıne olan bir arkadaşımız..hamachiye bakmadan bilgisayarı kapamış olabilir..