Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => COUNTER STRİKE TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => COUNTER STRİKE SOURCE TURNUVALARI => Konuyu başlatan: яєαρєя - 24 Eylül 2006, 11:00:44
-
arkadaslar yenı bı takım olusturdum (zoom) bu takıma katılmak ısteyen yuksek tecrubelı oyuncular emicin6@hotmail.com adresıne gelsin takıma secılecek kısıler elemelerden gececektır 5 kısılık takımımız olusturulduktan sonra turkıye ıcı ve uluslararası turnuvalara katılma ımkanı saglanacaktır katılmak ısteyenler aşağıya msn adresını yazsın ve verdıgım emicin6@hotmail.com adresini eklesın SAYGILAR.....
-
ya ben katılırdımda counter ı yüklemeye üşeniyom o kadar çok oyun varki
-
kardes sende daha oyun yuklu değil bn profösyonellerden oluşmasını ıstıyorum cun ku uluslar arası turnuvalara katılcaz ama yınede sağol :D
-
tamam kardeş ama hiç ilgi gösteren yok baksana 000
-
BEN VARIM AMA TURNUVALAR NASIL OLCAK
-
arkdasm ben warım adım canberk nickim polaT msn adresim canberk_henry10@hotmail.com
-
source mi 1.6 mı adamım
-
source dostum
-
ama bu takım cok ustun oynayıcılardan kuruldu kalanlar arası ve turkıye capı turnuvalarda kapsıyo yanı burda ılgı gosteren olmadı takımmzda birde ıngılız var
-
ben katılmak istitorum süper oyn bide turnuwası olunca ayrı bi zevki oluo
-
kardes css zoom team doldu su an serverlarda uluslar arası turnuvalara katılıyo bır tane daha css takımı olusturmak ıstıyorum onun ıcın denene bılırsın msn ı ekle konusuruz oke
-
bende varım benı unutmayın ;) ;) :D :D
-
arkdaslar acacağım yenı takım css zoom teamın bır nevi yedeklerı olacak turnuvalarda bulunmuyacaklar ancak turnuvalarada su an yarı fınallerı oynuyoruz uluslar arası bı turnuva birinci gelirsek kendı payıma dusenden yenı olusturulan yedek takımıda gorecem takım ön elemelerı ıcın emicin6@hotmail.com a başvurun
-
Aga ben sourceyi yükledim istersen senle bi görüşelim ;)
-
oke sero kayıt ol ıstersen turnuvaya senınlede bı goruselım ;)
Aga ben sourceyi yükledim istersen senle bi görüşelim ;)
-
ee benim niye haberim yok a.q bende varım reper bende varım ne zaman seçme yapıyosan burdayım :D ;D :D