Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 09 KUPALARI => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OSC World Cup => Konuyu başlatan: El_NiNo - 20 Aralık 2008, 18:21:40
-
Brezilya
Hollanda
İtalya
Romanya
Hamachi Ağı Gruptakiler Eklesin : WC C
123
-
hollanda(fifacan):4-3:İtalya(mustafm)
-
arkadaşlar brezilyanın sahibi buqanje midir nedir diyo ben turnuvaya kayıt olmadım diyo arkım oldu bnm yerime diyoo hükmen yazalım mı
holland:3-0:brezilya nolur nolmaz adam yok nede olsa ;D ;D ;D
-
italya 3 - brezilya 0
-
BoJanqles
uA.Kaan@aslanforum.net
-
o msn adresinde ki kişi bn kayıt olmadım diyor
-
ewt doru sölüyo ben hamachide sordum diyo ben kyt olmadım ark.im kayıt oldu diyo hkmn aldık :gsr
-
ya arkadaşlar şu romanyaay gel diyorum diyo işim var ağada yok hafta içi giremiye bilirim gelsin
-
Maçlarını Yapmayanlar Tespit Edilip Bi daha TURNUVALARA ALINMAYACAKTIR
-
bu karala bayılıyorum
-
ben çıktım ozmn grubtan romanyada yok adam gel diyon işim var anca bugünde full kapalı 9 paunım oluyor ve çıktım
-
bnde çıktım 6 puanla
-
Gruptan çıkanlar
1 : fifacan 9 Puan
2 : mustifm 6 uan
-
tebrkler
-
SAĞOL HAMZA
-
çıktık yani dimi hamza kardeş
-
arkadaslar 2 gundur onlıne onlamıyordum yogundum hamachıde onlıneyım kımle macım warsa solesın bana yeterlı
-
aga bu ne zmn bitcek grublar
-
Cumartesi saat 24:00 de
-
ok
-
arkadaşlar bela ağda fln yok maç yapak diyo
-
arkdaşlar bu belala maça girdik dk 30 bağlantı gitti 4-0 öndedi dedk 60 dk oynuyacaz bu atmışın üstne dk 90 nın uzatmalrıda eknlenmezmi bağlantı gittiğinde maçı ben 7-7 yaptım çıktı 7 . golü atmadan önce kendi atak yaptı golü atamadı ben yaptım attım diyo 7-6 sonra ben attım diyo yndm maç berabere
fifacan:7-7:bela
-
arkdaşlar bu belala maça girdik dk 30 bağlantı gitti 4-0 öndedi dedk 60 dk oynuyacaz bu atmışın üstne dk 90 nın uzatmalrıda eknlenmezmi bağlantı gittiğinde maçı ben 7-7 yaptım çıktı 7 . golü atmadan önce kendi atak yaptı golü atamadı ben yaptım attım diyo 7-6 sonra ben attım diyo yndm maç berabere
Vay anasını skora bak tebrikler beyler :(alk)
-
;D
-
Emre FFC ye gelsene
http://www.oyunsiteniz.com/forum/offc-49-b2639.0/
-
;D ;D
-
hyr mac 7-7 degıldır
romanya 3-0 hollanda
gecerlı skor budur nınoya sorabılırsınız
-
mustifm 1 bela07 0
-
tb kardeşim
-
saol fifacan
-
mustifm 1 bela07 0
tebrikler musti
-
tbrk must
-
bgn saat 20 son tarih
-
Süre Dolmadan bitirin beyler maçları
-
maçlar btti arkadaşlar mustifm ve fifacan gruptan çıktı.
fifacan 9 puan
mustifm 6 puan
-
GRUPTAN ÇIKANLAR
FİFACAN
MUSTİFM
-
Tebrikler beyler
-
GRUPTAN ÇIKANLAR
FİFACAN
MUSTİFM
nasıl fifacan cıkıo gruptan ben yendım fifacanı nasıl oldu ???
-
maçlar btti arkadaşlar mustifm ve fifacan gruptan çıktı.
fifacan 9 puan
mustifm 6 puan
fifacan ne 9 puan adamın ben yendım onu sız ne sayıklıonuz ?
-
nıno sen nasıl turnuva yonetıon adamı yendım sanada soledım hala adamı galıp saymıssın dogru ıs yap
-
nıno sen nasıl turnuva yonetıon adamı yendım sanada soledım hala adamı galıp saymıssın dogru ıs yap
Adam Gibi Konuş 1 maç daha yapmıssınız 1-0 yenmiş cocuk ;)