Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: FabregaS - 28 Aralık 2008, 18:59:45
-
1- ALFONSO
2- EL_NİNO
3- FABREGAS
4- BYROCK06
5- BELA07
6- SEMİHWELS
-
arkadaslar5 kısı harıcınde yedeklerımızınde olması gerekıyor 1 cı yedek olarak semıhwels i koyabılırız
-
arkadaslar5 kısı harıcınde yedeklerımızınde olması gerekıyor 1 cı yedek olarak semıhwels i koyabılırız
evet semihwelsin yaninda ayberk de düşünülebilir
-
ayberk siteden ayrıldı hamza abi, ben şimdi konuştum onurla 6 kişilik bi kadroda olabilirmiş yani semihide dahil ediyorum ;)
-
ben ayberki ilk 5 e banko koyarım
-
ben ayberki ilk 5 e banko koyarım
-
Fifateam-Oyunsiteniz
123 grin
-
ayberk siteden ayrıldı hamza abi, ben şimdi konuştum onurla 6 kişilik bi kadroda olabilirmiş yani semihide dahil ediyorum ;)
Peki
-
ben niye yedem la
-
ben niye yedem la
Katılımcı Sayısı 6 ya çıkarıldı.as kadroda yer almaktasin.Başarilar
-
ayberk neden siteden ayrılmıs ?
-
rütbesi alındı diye :-\
-
rütbesi alındı diye :-\
fabregas bu organızasyonu bır an once ıptal edelım bızım boyle basıt sıtelerle ısımız olmamalı bunar odullu turnuva dıyerek turnuva acıolar yendım sıtenın kurucusunu agdan attı herkeze boyle bunlar ben bunlarla oynamam boyle basıt bır sıte yok cunku