Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

SPOR HABERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => Konuyu başlatan: amett - 28 Eylül 2006, 17:44:14

Başlık: İspanyollardan Galatasaray yorumu
Gönderen: amett - 28 Eylül 2006, 17:44:14
Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanan Liverpool-Galatasaray maçı ile ilgili İspanyol basınında yeralan haberlerde, "Liverpool kazandı ama acı çekti" denildi.

As gazetesi, Şampiyonlar Ligi'nde son oynadığı 5 maçtır gol atamayan Liverpool'un, skoru 3-0'a getirdikten sonra rahatlamasına rağmen oyuna giren Ümit Karan'ın "ortalığı karıştırdığını" belirtti.

"Ümit Karan'ın yüzünden Benitez'in takımı maçın son saniyesine kadar ıstırap çekti" diye yazan Marca gazetesi de, diğer İspanyol gazeteleri gibi İngiliz Crouch'un attığı 2. gole övgüler yağdırdı.

Bu arada Liverpool-Galatasaray maçını canlı yayınlayan İspanyol televizyonu "Sportmania", maç boyunca Galatasaraylı Sabri'ye övdü. Televizyondaki İspanyol yorumcular "Yeni bir yıldız keşfedildi. Organize ettiği her atak her orta, ciddi gol pozisyonu yaratıyor. Hiç şüphe yok ki Sabri, Galatasaray'ın en iyisi. Bu futbolcu, adından söz ettirecek" şeklinde ifadeler kullandı.

Başlık: İspanyollardan Galatasaray yorumu
Gönderen: Abdullah - 28 Haziran 2007, 08:45:52
HABER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ