Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => ŞİKAYET VE ÖNERİLER => Konuyu başlatan: Diego - 29 Eylül 2006, 14:01:13

Başlık: abiler allah rızası için şu 2006 wc yardım noolur
Gönderen: Diego - 29 Eylül 2006, 14:01:13
abi www.easports.comdan üye oldum online oynamak için cd key istiyo yazıyom kabul etmiyo şimdiden teşekkürler
Başlık: Ynt: abiler allah rızası için şu 2006 wc yardım noolur
Gönderen: Hamza - 29 Eylül 2006, 15:40:58
arkadaşim online wc ya da fifa oynamak istiyorsan orjinal cd key bulman lazim . fakat online oynamana gerek yok . istediğin kişi ile istediğin zaman multiplayer oynayabilir, sitemizde ki tüm turnuvalara katilabilirsin .

world cup multiplayer ( bir başka şahisla internet üzerinden oynama ) oynayamayi öğrenmek için aşağidaki linke tıklayabilirsin . orada çok ayrıntılı şekilde anlattim . eğer halen sorun olursa verdiğim konudan sorabilirsin . umarim yeterince yardımcı olabilmişimdir

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=5005.0
Gönderen: Appiah_4 - 29 Eylül 2006, 15:41:16
dünya kupasının cd keyini mi istiyorsun :?
Gönderen: Hamza - 29 Eylül 2006, 15:43:07

online oynamak istiyormuş fakat cd key gerekiyormuş , ea sitesi üzerinden online fifa ya da wc oynamak istiyorsan orjinal cd alman lazim . fakat buna hiç gerek yok . ayni şekilde yukari da verdiğim linkten orjinal cd keyine ihtiyaç duymadan bir başkasiyla internet üzerinden ( multi player ) oynayabilirsin
Gönderen: Appiah_4 - 29 Eylül 2006, 15:44:22
yani baba bende diyorum ne cd keyi :D :D
Gönderen: Diego - 01 Ekim 2006, 20:49:43
ewet
Gönderen: Diego - 01 Ekim 2006, 20:50:18
arkadaşim online wc ya da fifa oynamak istiyorsan orjinal cd key bulman lazim . fakat online oynamana gerek yok . istediğin kişi ile istediğin zaman multiplayer oynayabilir, sitemizde ki tüm turnuvalara katilabilirsin .

world cup multiplayer ( bir başka şahisla internet üzerinden oynama ) oynayamayi öğrenmek için aşağidaki linke tıklayabilirsin . orada çok ayrıntılı şekilde anlattim . eğer halen sorun olursa verdiğim konudan sorabilirsin . umarim yeterince yardımcı olabilmişimdir

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=5005.0
çok saol abi şimdi bakacam
Gönderen: nadir_pıero - 02 Ekim 2006, 08:07:05
ewt kardeş hamachi ile oynarsın hamachin yokssa hamza abi vermiştir o linkte belki vermemişse burda belirt ben koyaarım