-
(http://img390.imageshack.us/img390/4515/basndu3.png) (http://imageshack.us)
(http://img390.imageshack.us/img390/basndu3.png/1/w719.png) (http://g.imageshack.us/img390/basndu3.png/1/)
Bu bölümde yaptığınız ve yapacağınız maçlar hakkında yorum yazabilirsiniz...
-
şu turnuvalarda dawetli listesinde bide mustifm yazsa şaşarım zaten :D
:eytan
-
Arsenal biraz şansızdı , bizde bunu değerlendirip bulduğumuz atakları değerlendirdik 3-0 gibi farklı bir galibet aldık ilk hafta yenmemiz takım olarak bize iyice moral verdi.Diğer haftalarda daha iyi olacağız.
-
beyler maçları bir an önce yapınız.
kalan maçlar;
r.madrid(fabregas) - liverpool(alfonso)
chelsea(bela07) - milan(hopeful)
barcelona(phyxius) - roma(semihwels)
LÜTFEN MAÇLARIMIZI YAPALIM.
-
chelsea(bela07) - milan(hopeful)
macımız gayet cekısmeli bol pozısyonluydu ama galıp oalrak gelmesını basardım:D :gip
-
Ligin en iddaalı takımlarından biriyiz.Bu iddaamızı şampiyon olarak gösterceğimize inanıyoruz.Önümüzde daha çok maç var, kimsenin şüphesi olmasın.Yarın yapacağımız Barcelona maçının hazırlıklarını bugunkü çift kale oynadığımız maçla bitirdik.Artık Yarını bekliyoruz.Diğerlerinden farklı futbol izlemek istiyorsanız yarın maçtaki biletinizi hazırlayın.Teşekkürler Sayın Basın Mensupları !
FabregaS
Real Madrid T.D
-
Yarın son gün. 2 maç kaldı maçlar lütfen yapılsın.
-
PHYXİUS siteye ve hamachiye girmedğinden ligi aksatmamak için weathered ve fabregas ile alınan kararla PHYXİUS yerine MAVİATEŞ ligimize katılmıştır.Diğer haftalarda başarılar DİLERİZ...
Barcelona Teknik Direktörü=Maviateş
-
Roflestiky takımı beğenmediği için ligden çıktı.Onun yerine Semihkurt alındı.Lİgde başarılar.
İnter Teknik Direktörü=Semih Kurt
-
Bayern Münih karşısında aldığımız beraberlik bizi sevindirmedi.Oynadığımız futbola bu sonuç yakışmadı.Son dakikalardaki etkili futbolumuzu gollerle süsleseydik maç farka bile gidebilirdi.Şuan itibariyle maçlardan galibiyetle ayrılmamız için takımımızın biraz daha istekli ve güçlü olması lazım.Teşekkürler Sayın Basın Mensupları.
Real Madrid T.D
FabregaS
-
İnter Teknik Adamı ile Liverpool teknik adamı arasında huzursuzluk olduğu için İnterin yeni teknik adamı Onur'dur..
-
Sevgili camia ßen Yeni T.Direktör Onurksk öncelikle gelen ilgiden çok memnunum Milan ve İnter teklifleri geldi İnteri tercih ettim.ß.Munih'i yendiğimiz için mutluyuz.Kaptanımız Zannetti dil konusunda yardımcı oluyor.İnteri seviyorum ilk galibiyetimiz farklı 4-1, 3 gol atan İbrahimovici kutlarım.Oscnin 1000.Gününü kutlarım. :gip
ßunu gazeteye koyarsan sevinirim
-
2. HAFTA SKORU DÜZELTİLSİN
MILAN : 4 ----- BAYERN MUNIH : 0 OLACAK.
-
merak etme yarın düzeltcem
-
6.HAFTAYA GEÇİLMEYECEK.ÇÜNKÜ GERİ KALAN HAFTALARDA YAPILMAYAN MAÇLAR VAR.YAPILMAYAN MAÇLAR YAPILANA KDR 6.HAFTAYA GEÇİLMEYEK.
-
Son 2 haftada aldığımız galibiyetler oyuncularımızın üzerindeki baskıyı kaldırdı.Oyuncularımı can-ı gönülden kutlar, başarılarının devamını dilerim.
Ayberk Bayramgil
Barça T.D
-
Beyler 6.haftaya geçilmeyecek ya isterseniz Demon League Kupasını yapalım ne dersiniz.Yorumlarınız bekliyorum.
-
Alfonso,Onur seni hamachide bekliyor.İstersen girip yap hemen. :(dyr)
-
Beyler 6.haftaya geçilmeyecek ya isterseniz Demon League Kupasını yapalım ne dersiniz.Yorumlarınız bekliyorum.
Bence de hemen kupaya başlayalım
-
Demon Ligde git gide büyük başarılara imza atacağız 5.Hafta da oynadığımız Man.Utd. maçına çok iyi ve sıkı hazırlanmıştık.Bu nedenle bu zorlu mücadele karşısında 3 Puanı alarak puanımızı 5'e çıkardığımız için çok mutluyuz.Bundan sonra önümüzdeki oynayacağımız tüm maçlar takımımız açısından final mücadelesi havasında geçecektir.
Artık daima ileriye bakmak istiyoruz önümüzde Demon Lig Kupası olacak.Bu kupayı kaldırmak çok istiyoruz.Kupa bizim olacaktır!
Real Madrid T.D
FabregaS
-
Chelsea maçından sonra Milan ile oynadık ve mağlup olduk.Açıkcası takımımın oyunundan memnunum zira hiç haketmediğimiz bi yenilgiydi..Rakip sakin ve sabırlı oynayıp bi anda kalecimin top kaptırmasıyla öne geçti.Bunun şokundayken 2-0 oldu.Zaten günümüz futbolunda böyle saçma goller yiyorsanız moral motivasyonunuz en alt seviyeye iniyor.Buna rağmen maçı bırakmadık 2-1 yaptık.2.yarı da da golü arayan bizken kontra atağa yakalandık ve maalesef kalecim alacağı topu bırakınca yine golü hediye ettik.Tekrar organize bir atakla gol bulduk ama süre yetmedi..Rakibimizi tebrik ediyoruz..Önümüzdeki haftalarda bu basit hataları yapmamalıyız...
FC Liverpool Manager
SiR ALfoNSo
-
6.sayı gazatesine bu röportajını yazcam ;D ;D
-
ya çok doldum haketmeden yenilince bari derdimi basınla paylaşayım dedim
-
aynen alfonso roma çok basit oynuo 5 tane defans koymuş ben atak yapıorum kaleci ile qw yapıp 2 gol buluo çok saçma olmuş bu qw ler
-
Inter macini da Almayi basardik ve yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz Vuninic bu seneki oyunuyunla Talipleri artmaya basladi ve bircok Külübün transfer listesine girdi.Talipler artsada Vucinic'i satmayi sünmüyoruz
Inter t.d Yapti basin toplantisinda yok söyle oynuyo yok böyle oynuya demis ama bizi alakadar etmiyo biz önümüze bakiyoruz
AS Roma
T.D SemihWels
-
ARKANADA BAK EMİ :(ban)
-
Lig tek devre mi olsun çift mi 2 .dönem okul varya o yüzden 2.dönem fazla uğraşamam :-X
-
haydaa
-
haydaa
tabi istiosanız yaparım
-
Lig tek devre mi olsun çift mi 2 .dönem okul varya o yüzden 2.dönem fazla uğraşamam :-X
eğer öyle diyosan tek devre yap ama uğraşabilirsen aynı şimdiki gibi çift devre olması daha güzel olur.çünkü gayet iyi gidiyor bence bu lig de
-
la anil ne var ugrasamayacak ben okul varken masterligi yönetmiş adamım ;D
-
Karar verildi çitf devre. ;D :(alk) :(alk)
-
Karar verildi çitf devre. ;D :(alk) :(alk)
:(alk)
-
;)
-
hamza abi şu sir_şafak bişey söyle ya kilit olan haftalık maç programına mesaj yazıo ya. -si- -si-
-
Maçlarımızı yapalımda 8.haftaya geçelim
-
Bu hafta yine haketmediğimiz bir mağlubiyet aldık.Bu ligde oyunu çirkinleştirmeden oynamak istiyoruz ama maalesef bu iyi niyetimiz suistimal ediliyor.Rakibimizin oynadığı oyun hakkaten oyun değil.Masa tenisi gibi bir onlar şişiriyor bir biz şişiriyoruz ve top nereyi severse o kazanıyor ve biz de bu şekilde kazansak da kaybetsek de maçtan zevk alamıyoruz.Nitekim bugün top Man Utd'ı sevdi ve her top rakibin önüne düştü yine klasik uzun toplarla golleri buldular.Gerçekten bu şekilde maç kaybetmekten nefret ettiğimi belirtmek istiyorum.Karşımızda yaratıcılıktan uzak ,sürekli uzun top oynayan creatiflikten bihaber bir rakip vardı ve bu şartlarda açıkcası bu kadroyla yapacak bişeyimiz yoktu.Dediğim gibi kördövüşünü topun sevdiği taraf kazandı.Son olarak Özellikle Chelsea,Man Utd,Roma takımlarının antifutbolu bırakıp futbol oynaması gerektiğini düşünüyorum....
FC Liverpool Manager
Sir ALfoNSo
-
Bu hafta yine haketmediğimiz bir mağlubiyet aldık.Bu ligde oyunu çirkinleştirmeden oynamak istiyoruz ama maalesef bu iyi niyetimiz suistimal ediliyor.Rakibimizin oynadığı oyun hakkaten oyun değil.Masa tenisi gibi bir onlar şişiriyor bir biz şişiriyoruz ve top nereyi severse o kazanıyor ve biz de bu şekilde kazansak da kaybetsek de maçtan zevk alamıyoruz.Nitekim bugün top Man Utd'ı sevdi ve her top rakibin önüne düştü yine klasik uzun toplarla golleri buldular.Gerçekten bu şekilde maç kaybetmekten nefret ettiğimi belirtmek istiyorum.Karşımızda yaratıcılıktan uzak ,sürekli uzun top oynayan creatiflikten bihaber bir rakip vardı ve bu şartlarda açıkcası bu kadroyla yapacak bişeyimiz yoktu.Dediğim gibi kördövüşünü topun sevdiği taraf kazandı.Son olarak Özellikle Chelsea,Man Utd,Roma takımlarının antifutbolu bırakıp futbol oynaması gerektiğini düşünüyorum....
FC Liverpool Manager
Sir ALfoNSo
Yazdim yaziyi bidaha degisirme varya git onun kini degistir tmm mi
-
:W
-
9. HAFTA NEDEN HALA BERLİRLENMİYOR?????
-
-
Onun Yazılarında eleştiri varsa da belirli bir seviye ölçütünde yapılmış.sende ona aynen bu üslupla bir cevap verebilirdin ama yanliş şekilde konuşuyorsun semih.ben kimseyle bu sitede ikili münakaşaya girmem beni bilen bilir.Bu Konuyu da kapatiyorum.Daha fazla kimse uzatmasın
-
Onun Yazılarında eleştiri varsa da belirli bir seviye ölçütünde yapılmış.sende ona aynen bu üslupla bir cevap verebilirdin ama yanliş şekilde konuşuyorsun semih.ben kimseyle bu sitede ikili münakaşaya girmem beni bilen bilir.Bu Konuyu da kapatiyorum.Daha fazla kimse uzatmasın
benim hakkimda bisey yazmasin zorla oynatmiyoz ciksin gitsin
-
ben lafımı söylerim yarası olan gocunur kimin ne oynadığını herkes biliyo dua et 2 gündür giremediğim için ne yazdığını görmedim ;)
-
benim hakkimda bisey yazmasin zorla oynatmiyoz ciksin gitsin
bu tür organizasyonlarda karşılıklı laf göndermeler olabilir.bunlar günümüz futbolunda üst düzey takım yöneticileri arasında da halen oluyor.ancak az önce de söylediğim gibi öncelikle dikkat etmen gereken şey kullanacağin üslup.Cüneyt İle Senin aranda bir ayrımcılık yapacak halim olmadiğina göre neden cüneytin mesajını editlemeyip senin mesajını editlediğimi anladiğini saniyordum.Neyse Gergin bir hava oluşmasın.Çok abartılacak bir şey yok :)
-
Demon Leaguede bulunan takım sahiplerinin takımının en çok gol atan 3 oyuncusunun ismi ve gol sayısını bu topice yazarsanız gol krallığı sıralamasının hazırlamasında sizinde payınız olur.
SAYGILARLA...
-
Bilgisayar açılmıo.Ben başka yerdyim şuan perşembe akşamı format attırcağım pc ye.
-
ŞOK ŞOK ŞOKKK LİWERPOOL'DA HOCA DEĞİŞİKLİĞİ...
GEÇEN AKŞAM SAATLERİNDE BENİTEZİN İSTİFA ETTİĞİ VE ABD'Lİ MİLYARDER BAŞKANIN YENİ HOCA OLARAK OGÜN CAN DEMİR(FİFACAN) İLE ANLAŞTIĞI AÇIKLANDI..
O.C.D(FİFACAN): ŞUAN ÇOK MUTLUYUM ADA'DAKİ İLK TÜRK TEKNİK ADAM OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM BURADA BAŞARILI OLMAYA GELDİK..