Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => FENERBAHCE => Konuyu başlatan: Hamza - 20 Ocak 2009, 00:43:03

Başlık: SON DAKİKA !! Alex ve Carlos ile sözleşme uzatıldı...
Gönderen: Hamza - 20 Ocak 2009, 00:43:03
 SON DAKİKA !! Alex ve Carlos ile sözleşme uzatıldı...
Fenerbahçe Yönetimi, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Brezilyalı yıldızları Alex de Souza ve Roberto Carlos ile yeniden anlaşmaya vardı!..

Sarı-lacivertli kulüp yönetiminin, Alex de Souza ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme yenilediği, Roberto Carlos'un kontratının ise 1 yıl daha uzatıldığı öğrenildi!..

Dış transferde yerli ve genç oyunculara yönelen Fenerbahçe böylelikle iki tecrübeli yabancısını da kadrosunda tutmuş oldu!..

Maraton.com.tr
Gönderen: Hamza - 20 Ocak 2009, 00:43:21
Çok İyi Oldu Bu.Hayırlısı Olsun
Gönderen: djarum black- - 20 Ocak 2009, 12:55:16
Ben Alex'in pilinin bittiğini düşünmüştüm yani verebileceğinin en iyilerini verdi ama sözleşme uzatılmasıda transfer haberlerini yalanlamış oldu (diego vs.) Alex eğer eski Alex olursa iyi ama son aylardaki gibi olursa halimiz vahim.
Gönderen: Hamza - 20 Ocak 2009, 16:59:07
Ben Alex'in pilinin bittiğini düşünmüştüm yani verebileceğinin en iyilerini verdi ama sözleşme uzatılmasıda transfer haberlerini yalanlamış oldu (diego vs.) Alex eğer eski Alex olursa iyi ama son aylardaki gibi olursa halimiz vahim.

http://www.oyunsiteniz.com/forum/bfont-colorbluefenerbahce/alexin-morali-sifir-t109225.0.html

Burada da söylediğim gibi Alexin Bu Durumlara Düşmesinin Tek Sebebi

Alexi Besleyecek Orta Saha Oyuncularının Eksikliği..Hal Böyle Olunca Alex,Defanstan Topu Alip Oyunu Kurmaya Çalişiyor.Bu da alexin geçen senelerde oyuna yaptiği katkıyı minimuma indirgiyor.