Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 1.OYUNSİTENİZ FİFA 07 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: Hamza - 30 Eylül 2006, 15:35:36
-
OYUNSİTENİZ BİRİNCİ FİFA 07 TURNUVAMIZ İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİN . 1.FİFA 07 TURNUVAMİZ HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
-
arkadaşlar ilk turnuva öncesi herkese başarılar ve ilk turnuvamız herkese hayırlı uğurlu olsun
-
turnuva kaç kişiden olcak hamza abi
-
turnuva kaç kişiden olcak hamza abi
1. fifa 07 turnuvamız 16 kişilik olacak kardeşim . sonrasinda inşallah çok daha büyük organizasyonlara hep beraber şahitlik edeceğiz
-
inş da sen yükledin mi oyunu ?
-
msn nini yazdığınız kişilerim listesinede beni eklermisin
-
evt 12 kişi oldu 4 kişi sonra ilk turnuva olcak arkadaşlar hadi gayrek edekte 4 kişi daha bulak
-
HERKESE SELAMLAR.YENİ BİR OYUNDA YENİ BİR TURNUVA İLE ARANIZA DÖNÜYORUM.BUNDAN SONRA HER TURNUVAYA KATILMAYACAĞIM.MODUNA GÖRE TURNUVAYA KATILACAĞIM.HERKESE BAŞARILAR DİLERİM.
-
HERKESE SELAMLAR.YENİ BİR OYUNDA YENİ BİR TURNUVA İLE ARANIZA DÖNÜYORUM.BUNDAN SONRA HER TURNUVAYA KATILMAYACAĞIM.MODUNA GÖRE TURNUVAYA KATILACAĞIM.HERKESE BAŞARILAR DİLERİM.
BANA MI LAF ÇARPITIYOSUN?
-
POLEMİĞE GİRMEYECEĞİM İÇİN MÜMKÜNSE KENDİNİ YORUP CEVAP YAZMAZSIN.
-
YAAA TAMAM YAA MAÇLARDA YENİLİYON BANA GELİYON BURADA ŞOV YAPIYON NEYMİŞ ÇOK FAUL YAPIYOMUŞUM.İSTERSEN FAUL KALDIRALIM...
HERKESTE GÖRDÜ MAÇTA NE KADAR FAUL YAPILDIĞINI...3'E 3'E...
-
evt 16 kiş oldu ne zaman başlar maçlar ?? ???
-
amett kardeş gelde hemen bitirelim şu maçı hafta içi pek fırsatım olmuyo :-[
-
oke kardşeim geliyorum msne bekle oke
-
perşembe gününden beri cd yi değiştirip duruyorum , hep bozuk çikiyor şimdi bir daha inip değiştireceğim . inşallah 3 ekim gününe kadar maçimizi yapabiliriz
-
perşembe gününden beri cd yi değiştirip duruyorum , hep bozuk çikiyor şimdi bir daha inip değiştireceğim . inşallah 3 ekim gününe kadar maçimizi yapabiliriz
aynen hamza kardeşim bende 2 kez aldım fifa07yi hep bozuk çıktı 3. seferde oyunu yükleyebildim sonunda :D
-
oyunu yüklemeyenler var ne olcak kardeş
-
oyunu yüklemeyenlermi var kayıtlarda:S
-
amett kardeşim hazırsan yapalım son 2 saatim var hafta içi giremiyom hadiii
:'(
-
oke kardşeim ben şuan msndeyim fifayı yüklüyorum şuan yarıda flana oke gel msndeyim odan konuşalım ;)
-
benim rakip metehan da oyun daha yüklü değil kardeş ben metehan ile konuşurum o oyunu ne zaman yüklerse o zaman yaparım
-
var mı maç yapacak olan hazırlık maçı msn adresinizi yazın eklim ve yapalım
[email protected]
-
hadi beyler tamamlayın artık şu maçları
-
abdullah kardes sen nereledesın ya son bı gun kaldı he senımı arıcam yer yerde
-
amett kardeş bugun son gün ama kimse yüklemeden turnuvaya girmiş ne olcak kardeş
-
maç sonuçları tarihinin 1 gün daha uzatılmasını istiyorum ...başıma gelen sorunu herkes görmüş duymuştur heralde
-
hazırlık maçı yapacak arkadaş aranıyor
msn : [email protected]
herkezle yapmak isterim hadi beyler !
-
hazırlık maçı yapacak arkadaş aranıyor
msn : [email protected]
herkezle yapmak isterim hadi beyler !
istersen yapalim bir el kardeş , hamachiye gel bekliorm ;)
-
Ah be bende yok fifa 07 cuma günü cd si geliyo ama yükliyecem inş. :) . Şampiyonluk serilerimi fifa 07 de devam ettireceğim :P :D :D :D
-
Ah be bende yok fifa 07 cuma günü cd si geliyo ama yükliyecem inş. :) . Şampiyonluk serilerimi fifa 07 de devam ettireceğim :P :D :D :D
kim getiriyo lem seroo :D :D :D
-
Kendim alamya karar verdim sana güven olmaz sustalıyla ffilan gelirsin bi oyun için Allah korusun yani :D :D :D :D
-
arkadaslar beckham yok nolcak yaw bide beckham gelirsen direkt hamachiye gel
-
hadi beckham ya ne zmn gelcen yaw
-
1 saat sonra antremana gitcem hamza abi haberiniz olsun
-
arkadaslar gitmek zorundayım beckham ile maçımızı sonra yaparız yani akşam eğer kuralar çekilmesse
-
arkadaslar gidiorm ama oyunsiteniz açık diye beni pc basında sanmayın pc açık olduğu için yunsitenizide açtım oke
-
benim pc bozul du 1 ay yokum malesef ana kart yandı benim byby
-
metehan kardeş hadi çeyrek final maçını hemen yapalım 8)
-
sadece bakın