Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => FENERBAHCE => Konuyu başlatan: alex_20 - 01 Ekim 2006, 02:00:47

Başlık: BAŞKAN...
Gönderen: alex_20 - 01 Ekim 2006, 02:00:47
Bugün Fotomaç gazetesinde "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Randers maçı sonrası iddialı konuştu ve UEFA Kupasını alabileceklerini söyledi" üst başlığı ile yayınlanan ve "Kupa Bizi Bekliyor" başlığını taşıyan haberde baştan sona kadar yalan dolu ifadeler yer almaktadır. Fotomaç Gazetesi birinci sayfadan verdiği haberde iddialı açıklamalarda bulunduğum ve bir çok takım ismi söyleyerek Fenerbahçe’nin bu takımlardan daha kaliteli olduğunu belirttiğim yönünde sözde benim açıklamalarıma yer vermiştir.
Randers’de maç sonrası hiç bir gazeteciye UEFA kupası ve maçları hakkında bir açıklama yapmadım.
Fotomaç gazetesi bundan önce yaptığı bazı yalan haberler gibi yazarın ismini belirtmeden hazırladığı masabaşı haberlerle camiamızdaki beklentileri yükseltmektedir. Önümüzdeki dönem alınacak bir başarısızlıkla "başkan ne demişti" ’ye zemin hazırlayan gazete artık okuyucularını kandırmaktan vazgeçmelidir.
Spor kamuoyundan, Fotomaç’ın hazırladığı bu tür haberleri dikkatle izlemesini(!) temenni ediyorum

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
Başlık: Ynt: BAŞKAN...
Gönderen: Appiah_4 - 01 Ekim 2006, 02:11:05
vay editler yazıyolar yazıyolar yanlış yalan haber sonra ne demişti biz bunları yeneriz şampiyon olacaz demişti diyolar hiç beklemezdim fotomaçtan :Q
Gönderen: Abdullah - 24 Haziran 2007, 13:17:45
bilgi için saol
Gönderen: Abdullah - 26 Temmuz 2007, 13:57:22
 ;) ;) ;) ;) ;)
Gönderen: Force23 - 17 Ağustos 2007, 06:20:54
Paylaşım için teşekkürler