Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: sir_safak - 27 Ocak 2009, 14:58:29
-
yaaa anasnı satıyım benım pc dvd okuyordu gecen fıfa aaldım dvd taktım calıstırmadı anasını satıyım sonra belkı cd bozuktur dedım baska dvd fılm taktım onuda acmadı kasa ne darbe gordu ne baska bsey dvd surucumu bozulmustur yada tozlanmıstır.kasayıda acamadım bırturlu #sin#
-
dvd-rom un etrafını,içini kolonyoli bezle güzelce silmeyi dener misin
-
okuyucununmu yoksa cd yı koydgumuz yerınmı aga okuyucuyu dıyorsan acamadım kı acıcak yuerı yok :S
-
okuyucununmu yoksa cd yı koydgumuz yerınmı aga okuyucuyu dıyorsan acamadım kı acıcak yuerı yok :S
o zaman cd yi koyduğun yeri önce silmeyi dene.olmazsa mecbur kasayi açip,dvd-romu komple çıkar öyle etrafını temizle.tozlar olunca çalişmasini engelliyor Çünkü.İşe yaramazsa teknik servise götürürsün
-
kanka ıyıde cd rom nasıl cıkartıcam kırarakmı :D ben bulamadım acamadım yane
-
kanka ıyıde cd rom nasıl cıkartıcam kırarakmı :D ben bulamadım acamadım yane
nasil açamadin kanka ya:) Kasanın Yan Tarafinda Ufak Çiviler Vardır.onları tek tornovidayla çıkarip açacaksin başka bir şey yok :)
-
kanka gerı takılırmı onlar :D buseferde kasa acık kalırsa :D
-
kanka gerı takılırmı onlar :D buseferde kasa acık kalırsa :D
nasil takılmasın aga ;D nasil çıkardıysan aynen takacaksin :=)
-
Her İşin Bi İlki Var Bende İlk Kez Cd Rom u Çıkardığımda İçine İp Kaçırmıştım Cd Romu da Sökmek Zorunda Kalmıştım Sonra Oldu ama Çalıştı:D
-
ulan bunu axcıyım derken elımı cok kotu kestım beeee :( :(
-
ulan bunu axcıyım derken elımı cok kotu kestım beeee :( :(
;D
-
;D ;D ;D ;D ;D geçmiş olsun
Benim kasanın içine kara fatma girmişti :(ban)
-
;D ;D
-
safak knk biraz kazmasın yha ufakcık çiviler war :D
daha haLa açamadın mı :D :(ban) :(ban) :(ban)
-
:) YAAA amk DELIRCEM EN SONUNDA KALDIRIP KIRICAM KASAYI :(alk) :(old)