Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

GENEL => GÜNCEL HABERLER => HER TELDEN DUYURULAR => MAGAZİN HABERLERİ => Konuyu başlatan: sir_safak - 28 Ocak 2009, 17:52:38

Başlık: Ben `gafil muhbirlik` yapamam!
Gönderen: sir_safak - 28 Ocak 2009, 17:52:38
[COLOR="Blue"][SIZE="4"](http://img.sabah.com.tr/2009/01/27/gny/im/7492A2FB722DF443B6BB634Cr.jpg)Yaklaşık 2.5 ay önce Şırnak`taki vatani görevini tamamlayarak İstanbul`a dönen sunucu Vatan Şaşmaz, `Orada Vatan Şaşmaz kimsenin umrunda değil. Neden? Çünkü orada herkesin bir görevi var. ...
Yaklaşık 2.5 ay önce Şırnak`taki vatani görevini tamamlayarak İstanbul`a dönen sunucu Vatan Şaşmaz, `Orada Vatan Şaşmaz kimsenin umrunda değil. Neden? Çünkü orada herkesin bir görevi var. Orada vatan önemli... Tamamen bir can pazarı` dedi. Beyazıt Öztürk ile Meral Okay`ın sunduğu `Nası Yani` programına konuk olan Şaşmaz; kendisine askerlikle ilgili soru sorulmamasını rica ederek şunları söyledi: `Ben iç güvenlik bölgesinden, Şırnak`tan geliyorum. 6 ay 10 gün hiçbir sivil görmedim. Kimseyle konuşmadım. Çarşı izninde halkla göz göze gelmem yasaktı. Şırnak`ta kan arkadaşlığı, can arkadaşlığı vardı. Askerliğimle ilgili bilgi veremem, `gafil muhbirlik` yapamam; anlatamam...`
[/SIZE][/COLOR]