Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 09 İLK YÜZ FFC => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OFFC 74 => Konuyu başlatan: The_Fog - 28 Ocak 2009, 20:06:34

Başlık: ŞAMPİYON HOPEFUL
Gönderen: The_Fog - 28 Ocak 2009, 20:06:34
TEBRİKLER HOPEFUL
Gönderen: hopeful - 28 Ocak 2009, 20:07:48
onur maçı yapmayacağını söyleyip offline oldu.

TURNUVANIN ADI FAST CUP. ÜSTELİK TURNUVAYI AÇAN ONUR'un TA KENDİSİ... İŞİN VARSA NE DİYE GİRERSİN TURNUVAYA. KEYFİNİ Mİ BEKLEYECEĞİZ SENİN.. BAŞKA SİTENİN TURNUVA KAYITLARI İÇİN İLAN YAPIYORSUN. İŞİN BU MU SENİN??? ONCE YAPMAN GEREKEN MAÇI YAPARSIN ADAM GIBI, SONRA NE HALIN VARSA GORURSUN. GIDERSİN SITENDE TURNUVA DUZENLERSIN..

ADMINLIK VERİLİRKEN BIRAZ DAHA ITINA GÖSTERİLMESİ GEREKİR. ADMINLIK İŞİNİ BECEREMEYENE TURNUVA AÇMA YETKİSİ VERİLİRSE HİÇ BİR TURNUVA TAMAMLANAMAZ ZAMANINDA.

ONUR'DAN ADMINLIK YETKISININ ALINMASI SITE ACISINDAN HAYIRLI OLACAKTIR.
Gönderen: Hamza - 28 Ocak 2009, 20:10:15
Onur,Demek Buradaki OFFC Bitmeden Başka Siteden OFFC Açiyorsun.Buradaki Final Maçını İptal ediyorsun.Bu Yaptiğin sana - Puan kazandırdı.Rütbeni gözden geçireceğim.Halbuki Seni yükseltmeyi Planliyordum
Gönderen: The_Fog - 28 Ocak 2009, 20:42:00
Onur,Demek Buradaki OFFC Bitmeden Başka Siteden OFFC Açiyorsun.Buradaki Final Maçını İptal ediyorsun.Bu Yaptiğin sana - Puan kazandırdı.Rütbeni gözden geçireceğim.Halbuki Seni yükseltmeyi Planliyordum

Tabiki Hamza haklısın alabilirsin zaten biraz emreye yardım edebilmek için almıştım
Gönderen: The_Fog - 28 Ocak 2009, 20:43:51
İNŞ HOPEFUL ARKADAŞIM SEVİNMİŞTİR MAÇIMI YAPMAK İÇİN HAMACHİYE GELDİĞİMDE ANİDEN KAPADI HATAMI TELAFİ ETMEK İÇİN AMA ANINDA KAPANDI

HAMZA BAŞKA SİTEDE TURNUVA AÇMADIM KATILDIM ARKADAŞ BİRAZCIK ANLAYIŞLI OLSADI YAPARDIK 15 DK SONRA GELDİM YAPMAK İÇİN AMA YOK
Gönderen: Hamza - 28 Ocak 2009, 20:44:35
onur pm yolladım
Gönderen: The_Fog - 28 Ocak 2009, 20:47:41
cvp werdim :hif

cvp bekliorum