Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ŞİKAYET VE ÖNERİLER => Konuyu başlatan: sir_safak - 26 Ocak 2009, 10:00:50
-
evt ffc nın anavatanı oyun sıtenızdır =)
-
interactive cupalar da oscnin dir :)
-
yada vazgeçtim
-
yada vazgeçtim
neyden vazgectın lan
-
yada vazgeçtim
neyden vazgectın lan
Meğer Benim mesajım editlenio bu msj da editlensin o zmn
-
kım edıtlıo senın msejnı
-
Mesajin Neden Editlendi Ve Kim Editledi,Nasil Bir İçeriği vardı Ki editendi ??? ???
-
altta yazıo kendin editlemişin :(ban)
-
hayır benim msajım editlenmedi aslında direk silindi
yada vazgeçtim
neyden vazgectın lan
bana lan die hitap edince kendisinden bana böle hitap etmemesini istedim ama sanırım kendisi sildi
-
Konuyu Saptırmadan OSC Adına Yapabileceğimiz Güzel Fikirleriniz Varsa Buradan Paylaşabiliriz Arkadaşlar
-
ben bsey sılmedım :S kımsenın mesajınıda edıtlemem hamza dogru soyluyor farklı amaclarda kullanmayın topıcı hatda bu konu sabıtlenebılırde
-
AYDA 1 KERE kontörlü turnuva açarsak dier sitelerde farkımız olur.
100-50-25 kontör olabilir bu
-
soyle bsey olablır. kendıne guvenenler yanı 14 kısı yada 320 kısı buyuk bır tunuva olucak ama her ay yada her 6 ayda bır gelebeksel herkısı hamzanın hesabına 10 TL yatırcak ılk 3 bu odulu oranlanarak alıcak :D cokmu abartı oldu =)
-
10 milyon çok oldu
mesela 1 ytl yatırıp olabilir ama çok sorunlu olur olmaz.
100-50-25 kontör olabilir ii olur bu hamzanın siteden gelen bir geliri war zaten
-
KIMSENIN GÖZÜ YOK HELAL OLSUN KARDEŞİME O ALDIĞI GELİR DEĞİŞİK BİŞEYLER BULALIM
-
KIMSENIN GÖZÜ YOK HELAL OLSUN KARDEŞİME O ALDIĞI GELİR DEĞİŞİK BİŞEYLER BULALIM
ßizimde gözümüz yok cnm :D yani hamza zarara uramaz die dedim :D
-
;) ;)
-
Tam yerine bastınız beyler, ödüllü turnuvalar açmanın tam zamanı, hamza abi siteden elde ettiği gelirin %10 ve %15 ini ödüllü turnuvalara harcasak yaza kadar üye sayımızda gözle görülür derecede artış olur. ;)