Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: nadir_pıero - 03 Ekim 2006, 11:22:46
-
SİZCE HANGİSİ DAHA İİYİ İKİSİDE DAHA ÇOK GENÇ İKİSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL OYNUYO.
-
BENİM OYUM TABİKİ ROBİNHO YA ROBİNHO HAYRANIYIM ÇÜNKÜ BENİM İÇİN ROBİNHO RONALDİNHO DAN DAHA AMA DAHA ÇOK TECRÜBESİZ ÇOK ÇALIMA KAÇIYO.BEN EVDE ROBİNHO EN İİ DİYİNCE METE ÇOK SİNİRLENİYO METEHANIN ADAMI DA RONALDİŞNHO ÇÜNKÜ
-
c.ronaldo tabiki kim olabilir başka
-
c.ronaldo ii oynuo ama robinho bi hareketi vardı topu arkadan alıodu o hareketten sonra beğendim ama c.ronaldo daha ii
-
c.ronaldo ii oynuo ama robinho bi hareketi vardı topu arkadan alıodu o hareketten sonra beğendim ama c.ronaldo daha ii
ne ronaldo su yaw siz baya futbol izlemiyonuz belli robinho yu hele hiç izlememmişsiniz
-
KARDEŞ SEN YANLIŞ SÖYLÜYORSUN C.RONALDO YU İZLESEN SATEN BU SÖZLERİ SÖYLEMEZ DİN ;D ;D ;D
-
ya ben ikisinide yakından takip ediyom ikiside geleceğin en büyük iki yıldızı olacak ama ben robinho yu daha çok beğeniyom ne bilim o hareketleri bi kere top ayağına çok yakışıo c.ronaldo dan bıktım artık hep aynı hareketi yapıo
-
ya ben ikisinide yakından takip ediyom ikiside geleceğin en büyük iki yıldızı olacak ama ben robinho yu daha çok beğeniyom ne bilim o hareketleri bi kere top ayağına çok yakışıo c.ronaldo dan bıktım artık hep aynı hareketi yapıo
BİRAZ ÖYLE TABİKİ AMA CÇRONALDO DA TİP VAR ONU DA UNUTMAYALIM
-
ney yani sen simdi benim en sevdiğim oyuncuya tipsiz mi demeye çalışıyon
-
kardeş yalan mı c.ronaldo da tip yok mu yani robinho i oynuyo sadece oynuyor c.ronaldo tip var güzel oynuyor daha ne olsun ;D ;D ;D
-
tamam tip varda futbolda tipe bakılmıo gülüm oynayışısa bakılıo o zaman ronaldinho dan da iii c.ronaldo çünkü ronaldinho gorile benzio
-
kozumuzu msn de bitirelim
-
oke ama futbolda yüze baksalardı ronaldinho falan hepsi dünanın en kötü oyuncuları olurdu
-
BU KONU DA ÇOK HAKLISIN KARDEŞ
-
robinho
-
robinho
işte futboldan anlıyan birisi daha
-
robinho
C.RONALDO YU TANIMAYAN BİRİ DAHA ÇIKTI
-
robinho
C.RONALDO YU TANIMAYAN BİRİ DAHA ÇIKTI
onu geçecen beckham
-
bence C.Ronaldo
-
bence C.Ronaldo
yok abi ya ne ronaldo su
-
ne ronaldo su yaw siz baya futbol izlemiyonuz belli robinho yu hele hiç izlememmişsiniz
olum anket yapmışın millet fikirin yazmış sen cevap olarak ''ne ronaldo su yaw siz baya futbol izlemiyonuz belli robinho yu hele hiç izlememmişsiniz'' yazmışın.ya anket yapma yada böyle eleştirme milleti. >:(
-
ha bencede cristiano ronaldo. ;)
-
ha bencede cristiano ronaldo. ;)
bana inat olsun diyemi ama neyse o da senin fikrin.
-
bugra arkadaşıma katılıyorum burda anket yapılıyo ve herkezin görüşü farklı buna saygı duyulması gerekiyor
-
nadir kardeş bak gör anket te c.ronaldo geçecek ;D ;D
-
bana sorarsanız iki futbolcuda gerçekten çok kaliteli . ve birbirine benzeyen çok yani var . nitekim ikiside genç , ikisininde burnu havada ve ikiside daha futbolun ciddiyetinde değil . bana kalırsa ikisininde biraz büyümesi ve daha ciddi oynamasi gerekiyor . her iki futbolcuda da gerçekten çok büyük yetenek var . fakat bu yetenekleri yanliş yerlerde kullaniyorlar.
ikisi arasinda bir kıyaslama yapacak olursam . c . ronaldo bir basamak önce , fakat sadece bir basamak . robinho da gerçekten çok kaliteli top oynuyor . favorim ronaldo ;)
-
bana sorarsanız iki futbolcuda gerçekten çok kaliteli . ve birbirine benzeyen çok yani var . nitekim ikiside genç , ikisininde burnu havada ve ikiside daha futbolun ciddiyetinde değil . bana kalırsa ikisininde biraz büyümesi ve daha ciddi oynamasi gerekiyor . her iki futbolcuda da gerçekten çok büyük yetenek var . fakat bu yetenekleri yanliş yerlerde kullaniyorlar.
ikisi arasinda bir kıyaslama yapacak olursam . c . ronaldo bir basamak önce , fakat sadece bir basamak . robinho da gerçekten çok kaliteli top oynuyor . favorim ronaldo ;)
bende onu diom ikiside süper ancak benim için robiho daha ii
-
KARDEŞ OYLAR 6 -6 BİTTİ HERHAL MSJ ATAN KALMADI KARDEŞ EŞİTİZ
-
nadir tabikide c.ronaldo bunun tartısması bıle olmaz ronaldınho dan bile daha iyi buluorum ben ronaldoyu
-
nadir tabikide c.ronaldo bunun tartısması bıle olmaz ronaldınho dan bile daha iyi buluorum ben ronaldoyu
ya bırak allah aşkına ronaldinho nun villareale karşı futbolunu izleseydin bunu demezddin adam iki gol attı 4-0 bitti maç harika oynuyo adamc.ronaldoda kötü değil ama ama roni daha ii kimin adamı ama messide ii oynuyo
-
C.ronaldo kazandı beyler :D :D
-
bekle daha dvm eder
-
C.RONALDO TEK STAR
-
ya bırak allah aşkına ronaldinho nun villareale karşı futbolunu izleseydin bunu demezddin adam iki gol attı 4-0 bitti maç harika oynuyo adamc.ronaldoda kötü değil ama ama roni daha ii kimin adamı ama messide ii oynuyo
kardes o ronaldınho chelsea karşısında tam bi hıc dunya kupasındada gorduk
-
kardes o ronaldınho chelsea karşısında tam bi hıc dunya kupasındada gorduk
ronaldinho daha ii kardes
-
İkisinide çok severim ama bence ROBİNHO
-
robınho c.ronaldonun yanında hiçbirşey kalır ;D ;D ;D ;D ;D