Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 02 Şubat 2009, 21:54:50
-
4 Şubat Çarşamba Günü Saat 20.00'da OyunSiteniz.Com Yönetim Kurulu Üyeleri Arasında Toplantı Yapılacaktır.Toplantı MSN Messenger Yolu İle Toplu Konuşma Şeklinde Olacaktır.Toplantıda Sitenin 2008 Yılı Değerlendirmesi İle Birlikte 2009 Yılında Yapacağimiz Organizasyonlari Ve Ödüllü Turnuvaları Konuşacağiz.Ayrıca Toplantı Sonunda Tüm Yönetim Kurulu Üyelerine @oyunsiteniz.com Uzantılı MSN Adresi Hediye Edilecektir
OSC Yönetim Kurulu Toplantısına Katılacak Olanların Listesi :
OSC Kurucuları
1 ) Hamza
2 ) Abdullah
3 ) Fabregas
OSC Sponsor Ve Ortakları
1 ) Acuna
2 ) King_Jones
OSC Adminleri
1 ) Alfonso
2 ) El_Nino
3 ) Sir_Safak
4 ) Weathered
OSC YÖNETİCİSİ
Melih
OSC CO ADMİNİ
Sadık
OSC SUPER MODERATÖRLERİ
1 ) Bela07
2 ) Hopeful
OSC TURNUVA YETKİLİLERİ
1 ) Arifwels
2 ) Semihwels
3 ) Sivas58
4 ) Yigido
5 ) Semihkurt
OSC MODERATÖRLERİ
1 ) Zeynel
2 ) Musti
Önemli Açıklama : Toplantıya Hiç Bir Mazareti Olmayip Katılmayan Yetkililerin Rütbelerine Derhal Son Verilecektir.Toplantıya Herkesin Katılması Önemle Duyurulur
Saygılarımla
Hamza
-
kanka 7 mı :( 6,30 da ısten ckıyrum saten dha gec olamazmı rutbemı kaybetmek ıstrmıyrum :)
-
bende Gizli Üst Düzey Yöneticiyim katılsam ;D :D :D yetkim yok ama yazı olarak manevi bir rütbem var :D
-
kanka 7 mı :( 6,30 da ısten ckıyrum saten dha gec olamazmı rutbemı kaybetmek ıstrmıyrum :)
Saat Problem değil.Herkese uygun bir vakitte ayarlayabiliriz.Sen Saat Kaçta Olmasini istiyorsun safak
-
Saat Problem değil.Herkese uygun bir vakitte ayarlayabiliriz.Sen Saat Kaçta Olmasini istiyorsun safak
valla aga 7,30 desem o gun aksılık olur trafık olur olmaz 8 olsun tam olsun :)
-
valla aga 7,30 desem o gun aksılık olur trafık olur olmaz 8 olsun tam olsun :)
-
Tamam 8 Olabilir benim için farketmiyor zaten
Yukarıda Saydığım Yetkililerin Hepsi 4 Şubat Çarşamba 20.00 Da Burada Olabilecekler Mi ?
-
bide toplantıya katılacakların msn adreslerını yazsaydın bence kanka
-
Benide Manevi Üye kategorisinde eklesen :D :) öyle bakarım sadece merak ettim şimdi :)
-
hamza kanka bıde bana oıyunsiteniz.com uzantılı bı adres verırmısın kendı orjn adresımden katılmak ıstemıyrum onlıne olamam ozel nedenlerden dolayı yada ıkı dk da ben baska adresmı alsam kenıdme
-
hamza kanka bıde bana oıyunsiteniz.com uzantılı bı adres verırmısın kendı orjn adresımden katılmak ıstemıyrum onlıne olamam ozel nedenlerden dolayı yada ıkı dk da ben baska adresmı alsam kenıdme
tamam açalim hemen sana.adresin ne olsun ?
-
Benide Manevi Üye kategorisinde eklesen :D :) öyle bakarım sadece merak ettim şimdi :)
tamam zeynel misafir olarak bekleriz tabi ;D bu arada rütbe sahibi olmak istiyorsan seni reddetmem.istersen başvuru bölümünden form doldurabilirsin
-
kanka sen ne ıstersen onu yap farketmez ozel bı ıstegım yok.
-
tamam zeynel misafir olarak bekleriz tabi ;D bu arada rütbe sahibi olmak istiyorsan seni reddetmem.istersen başvuru bölümünden form doldurabilirsin
yok abi saol :) şu ikinci dönemin başında itibaren sadece haftasonları açıcam bilgisayarı dersleri düzeltene kadar ondan pek aktif olamam :)
-
yok abi saol :) şu ikinci dönemin başında itibaren sadece haftasonları açıcam bilgisayarı dersleri düzeltene kadar ondan pek aktif olamam :)
sadece hafta sonları gelirsin işte o zaman bir kaç paylaşim yaparsin.istersen ufak bir site moderatörlüğü vereyim bu sene için sana
-
canın sagolsun :)
-
kanka sen ne ıstersen onu yap farketmez ozel bı ıstegım yok.
sir_safak@oyunsiteniz.com
safak@oyunsiteniz.com
seç hocam
-
sir_safak@oyunsiteniz.com :D
-
sadece hafta sonları gelirsin işte o zaman bir kaç paylaşim yaparsin.istersen ufak bir site moderatörlüğü vereyim bu sene için sana
site moderatörlügü olur aslında :)
-
tamam kanka :)
-
site moderatörlügü olur aslında :)
olur zeynel.veriyorum rütbeni.madem notlarını düzeltmen gerekiyor seni paylaşim yapman konusunda Çok zorlamayacağim ama vakit bulursan İstediğin bölümde Güncel Konular Açabilirsin dönem boyunca
-
sıfremı ozelden gonderırsen sevınırım hamza :D
-
Ben belki olmam ama Sivas58 veya Arifwels'in ordan onlarla beraber katila bilirim
-
Ben belki olmam ama Sivas58 veya Arifwels'in ordan onlarla beraber katila bilirim
zaten tek bilgisayar var sanirim sizde.birinizin msninden katılım olması yeterli sizden.ama hepiniz pc başında olun mutlaka
-
şimdi kullandiğin msn neydi safak.
-
Hamza E-mail kısmımı mavi_sea15@windowslive.com yapsana ona gönder tekrar yeni sifremi diger e-mail in gizl isorusu degişmiş baktım ben degiştirmedigime göre başkası deistirmiş :)
-
Hamza E-mail kısmımı mavi_sea15@windowslive.com yapsana ona gönder tekrar yeni sifremi diger e-mail in gizl isorusu degişmiş baktım ben degiştirmedigime göre başkası deistirmiş :)
tamam osman ;D
-
caring.safak@hotmail.com kanka
-
ama msn atma sıteden at pm at burdan at :D
-
tamam ekliyorum
-
4 Şubat Çarşamba Günü Saat 19.00'da OyunSiteniz.Com Yönetim Kurulu Üyeleri Arasında Toplantı Yapılacaktır.Toplantı MSN Messenger Yolu İle Toplu Konuşma Şeklinde Olacaktır.Toplantıda Sitenin 2008 Yılı Değerlendirmesi İle Birlikte 2009 Yılında Yapacağimiz Organizasyonlari Ve Ödüllü Turnuvaları Konuşacağiz.Ayrıca Toplantı Sonunda Tüm Yönetim Kurulu Üyelerine @oyunsiteniz.com Uzantılı MSN Adresi Hediye Edilecektir
Uzantılı adresler hediye ;D ;D ;D hediye süpermiş ;D ;D ;D
OSC Yönetim Kurulu Toplantısına Katılacak Olanların Listesi :
OSC Kurucuları
1 ) Hamza
2 ) Abdullah
3 ) Fabregas
OSC Sponsor Ve Ortakları
1 ) Acuna
2 ) King_Jones
OSC Adminleri
1 ) Alfonso
2 ) El_Nino
3 ) Sir_Safak
4 ) Weathered
OSC YÖNETİCİSİ
Melih
OSC CO ADMİNİ
Sadık
OSC SUPER MODERATÖRLERİ
1 ) Bela07
2 ) Hopeful
OSC TURNUVA YETKİLİLERİ
1 ) Arifwels
2 ) Semihwels
3 ) Sivas58
4 ) Yigido
5 ) Semihkurt
Önemli Açıklama : Toplantıya Hiç Bir Mazareti Olmayip Katılmayan Yetkililerin Rütbelerine Derhal Son Verilecektir.Toplantıya Herkesin Katılması Önemle Duyurulur
Saygılarımla
Hamza
-
tamam ekliyorum
tmm kanka eklede oraya msaj atma :D burdan pm at oyunsıtenız.com uzantılı adresı acıyım ordan konusalım benım kulandgım adresı acamıyrum smdı
-
tamam osman ;D
;D ;D
-
tamam ekliyorum
tmm kanka eklede oraya msaj atma :D burdan pm at oyunsıtenız.com uzantılı adresı acıyım ordan konusalım benım kulandgım adresı acamıyrum smdı
pm ile şifre atilmaz safak.msnde Online olsana bi :)
-
hadi aga deistir şu emailleri :)
-
toplantıya katılacak olanlar benım bu adresımı eklesın sir_safak@oyunsiteniz.com
-
hadi aga deistir şu emailleri :)
değiştirdim kardeşim
-
hamza bana verdgın adresın maıl kutusuna gıremıyrum
-
:D
-
;D
-
vayyy bıg nbr yaa ne var ne yok :D
-
Şuradan gireceksin
http://oyunsiteniz.com:2095 : Sık kullanılanlara Ekle Safak
-
Şuradan gireceksin
http://oyunsiteniz.com:2095 : Sık kullanılanlara Ekle Safak
-
Ben giremem ki 8de :(dyr)
Zaten turnuvalarla ilgim yok :hif
-
neden gıremezsın ?
-
Ben her saat girerim.Farketmez beniz için :=)
-
saat kaçta girebileceksin.turnuvalarla alakan olmamasi önemli değil.sadece turnuvalari konuşmayacağiz
-
saat kaçta girebileceksin.turnuvalarla alakan olmamasi önemli değil.sadece turnuvalari konuşmayacağiz
:gip :gip :gip :gip yönetim hepinizi öpecem :-*
-
öğrenemedin hala -si- -si- -si- -si- #sin# #sin# :F@ :F@ big değil SEX
-
:gip:V
-
:V ;D
-
öğrenemedin hala -si- -si- -si- -si- #sin# #sin# :F@ :F@ big değil SEX
Forever Big ;D ;D
:av :W :V :dm :O-o |:-| :|_ :ouo :fght :cup :inct :bas :top :yemek :masum
hepisini kullanıyı mdedim bi ;D ;D
-
Nasi beyler yeni ifadeler :top :top :W
-
pek gerek olmasada renk katmış ortama :D ;D
-
pek gerek olmasada renk katmış ortama :D ;D
değişilik iyidir arada :)) :O-o
-
Toplantıya tüm yetkililerin gelmesini dilerim ;)
-
OSC YÖNETİCİSİ
Melih
OSC CO ADMİNİ
Sadık
OSC SUPER MODERATÖRLERİ
1 ) Bela07
2 ) Hopeful
OSC TURNUVA YETKİLİLERİ
1 ) Arifwels
2 ) Semihwels
3 ) Sivas58
4 ) Yigido
5 ) Semihkurt
Gelip gelmeyeceğinize dair bir şeyler söyleyin.Yarin 20.00 uygun bir zaman değilse size göre bir saat söyleyin.toplantıya gelmeyen olur ise rütbesi derhal alınır.bilginize
-
Toplantıya tüm yetkililerin gelmesini dilerim ;)
:O-o
-
kanka ıfadelerı nerden alıosunuz yaaa nedır bu benım temam degısmıs
-
hızlı cevap göndermenin altında var o ifadeler görmedin mi aga :)
-
TÜM YETKİLİLERİN DİKKATİNE ! TOPLANTI BUGÜN SAAT 20.00 DA BAŞLAYACAKTIR.
-
Yeni Osc Moderatörleri Zeynel Ve MustiFm de Toplantiya Davet Edilmiştir
-
kanka brısı benım tememımı degstrmıs yoksa yaaaa temam degısıktı benım
-
kanka brısı benım tememımı degstrmıs yoksa yaaaa temam degısıktı benım
Dün Sitede ufak bir sorun oldu.onları düzeltirken temada değişiklikler yaşanmiş olabilir normaldir
-
lütfen herkes takım elbise +kravat ile gelsin :W
-
;D
-
:) beyler ben gelıyrum toplantıya oke hadı eyw...
-
Herkes Burada Değil mi beyler.? 8-9 dakika sonra başlicazz
-
ben burdayım hamza senın adresını ekledım ama kabul etme3dın sanırım eklesene benı sir_safak@oyunsiteniz.com
-
Toplantı Başlamiştir
-
Hamza benim internet gidiyor o yüzden kısa bir süre kalabildim.
Kusura kalma. :dm
-
Hamza benim internet gidiyor o yüzden kısa bir süre kalabildim.
Kusura kalma. :dm
önemli değil melih.
TOPLANTI BİTMİŞTİR..KATILIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
-
Hamza kusura bakme geç kaldım biraz :S :O-o . Başladınız mı ?
-
:masum :inct
-
|:-| :ouo :fght :V
-
:|_
-
Hamza kusura bakme geç kaldım biraz :S :O-o . Başladınız mı ?
ne çektin dogruyu söyle :D :D