Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => GALATASARAY => Konuyu başlatan: nadir_pıero - 04 Ekim 2006, 11:13:13

Başlık: G.Saray'da Polat başkanlığa doğru
Gönderen: nadir_pıero - 04 Ekim 2006, 11:13:13
Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat, önümüzdeki 1,5 yıl içinde sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık koltuğuna oturabileceğinin sinyallerini verdi. Polat, Hakan Şükür için ise "Biraz dinlendirilmeli" diyerek, 'Kral' ve Gerets'e mesaj gönderdi.


***

Polat açık kapı bıraktı

Zaman zaman gizli başkan yakıştırmalarına maruz kalan Polat, "Galatasaray'a hizmet için buradayım ancak 1.5 yıl sonra ne olur bilemem" ifadesini kullandı.

Şart öne sürmedim
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat yaklaşık 1.5 yıl sonra yapılacak başkanlık seçimleri konusunda ince mesajlar verdi. Sorulan bir soru üzerine hiçbir şart öne sürmeden yönetime girdiğini belirten Polat, "Galatasaray'a hizmet için buradayım ancak 1.5 yıl sonra ne olur bilemem" diye konuştu.


Hakan dinlenmeli
Geçen seçimlerde sarı-kırmızılı taraftarın başkan olarak görmek istediği Polat'ın bu sözleri 'başkanlığa hazırlanıyor' şeklinde yorumlandı. Bu arada Polat, oğlu gibi sevdiği Hakan Şükür için, "Bana göre biraz dinlendirilmesi gerekir" diyerek Gerets'in bu konuda karar vermesi için ön ayak oldu.
Yaşar YALÇIN

Kaynak: Pasfotomaç

galatasaray a bi dahaki seçimde başkan olabilecek tek aday bencede ..
Başlık: G.Saray'da Polat başkanlığa doğru
Gönderen: Abdullah - 26 Haziran 2007, 12:56:58
bilgi için saol kardes
Başlık: G.Saray'da Polat başkanlığa doğru
Gönderen: Force23 - 19 Ağustos 2007, 17:22:39
Paylaşım için teşekkürler