Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FIFA 09 OFFC 100 - 125 => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OFFC 110 => Konuyu başlatan: By_Sewim - 18 Şubat 2009, 11:29:48
-
***OFFC 110***
(http://www.oyunsiteniz.com/upload/upload/upload/hopeful_kupa.jpg)
***ŞAMPİYON SİVAS58***
-
tebrkler kardeş
-
saol hamza
-
FFC Açmaya Kaldiğimiz yerden devam edeceğiz.siteyi başariyla taşıdık yeni sunucuya
Her Gün Herkes Özellikle OSC TURNUVALARI GENEL KOORDİNATÖRÜ - OFFC UZMANI Olan Yetkililerimiz En Az 1 FFC açacak
-
FFC Açmaya Kaldiğimiz yerden devam edeceğiz.siteyi başariyla taşıdık yeni sunucuya
Her Gün Herkes Özellikle OSC TURNUVALARI GENEL KOORDİNATÖRÜ - OFFC UZMANI Olan Yetkililerimiz En Az 1 FFC açacak
turnuvaaya katılmak isteyen arkdaşlar msn adresimi eklesin.
-
hamza bu offcde rep puan veriyonmu
-
evet hepsinde veriliyor tabi
-
hamza ben offc 51 offc 65 offc 95 offc 103 ve offc 110 sampiyon oldum rep puanimi yollarmisin :top :top :top
-
hamza ben offc 51 offc 65 offc 95 offc 103 ve offc 110 sampiyon oldum rep puanimi yollarmisin :top :top :top
tamam kardeşim
-
30 X 5 = 150
50 De benden 200 Puan Atiyorum
-
saol hamza tesekürler
-
TEBRİK EDERİM...:)
-
saol hamza tesekürler
np :masum
-
hamza bana osc admin verirmisin :top :top :top :top :top :top
-
yakında toplanti yapacağiz.herkesin rütbesini alacağim zaten.kimse çalişmiyor..sende çalişmiyorsun kardeşim.biraz daha yoğunlaş.her gün ffc açman lazım.ayrıca büyük turnuvalar da açman gerekiyor
-
yakında toplanti yapacağiz.herkesin rütbesini alacağim zaten.kimse çalişmiyor..sende çalişmiyorsun kardeşim.biraz daha yoğunlaş.her gün ffc açman lazım.ayrıca büyük turnuvalar da açman gerekiyor
ben acarimda buara azkisi siteye giriyor ben simdi offc acsam kim gelirki
-
bide toplanti nezaman
-
ben acarimda buara azkisi siteye giriyor ben simdi offc acsam kim gelirki
Tanıdıklarını çağir kardeşim gelen olacaktır.bekleyerek adam gelmez.senin çağirman gerek
-
bide toplanti nezaman
21 Mart C.Tesi Akşamı 20.00 Da
-
ffc ler kaldığı yerden devam edecektir.
-
SİVAS58 TEBRİKLER ŞAMPİYON OLMUSUN
-
Teşekkürler