Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
POPÜLER OYUNLAR => FIFA => FIFA 2007 => Konuyu başlatan: cral86 - 04 Ekim 2006, 20:05:59
-
hani şu menüdeki interactive lig varya ondan sonraki açılan yer online oynama yeri işte orda üyelik istiyor.üye oldum sonrada registration code diyor..onu bulamadım bulabilen yada nasıl alında hakkında bir bildiği olan var mı?
-
ORJİNAL CD İSTİYOR...
-
interactive liglere katilabilmen için orjinal cd key lazim kardeş
-
ewt kardeş aynen öle
-
EVT KARDEŞ ORJİNAL CD OLMAZ SA OLMAZ
-
bu cd key bulunmaz mı???
-
bu cd key bulunmaz mı???
neden bulunmasın kardeşim elbette bulunur , fakat kesenin ağzını bir hayli açman gerek :D
-
Nasıl yani ???
-
yanisi şimdilik bimeks ten veya vatan computer dan 60 YTL verip oyunu alman gerek
-
yanisi şimdilik bimeks ten veya vatan computer dan 60 YTL verip oyunu alman gerek
60 ytlden fazlada olabilir . pes 5 için sordum 120 ytl idi . bana kalırsa bu paralari vermenize hiç deymez . sitemizdeki fifa 07 turnuvalarimiz interactive liglerden bile kaliteli :)
-
60 ytlden fazlada olabilir . pes 5 için sordum 120 ytl idi . bana kalırsa bu paralari vermenize hiç deymez . sitemizdeki fifa 07 turnuvalarimiz interactive liglerden bile kaliteli :)
sana katılıyorum hamza abi
-
çok merak ediyorum interactive ligleri heryerde reklamı var çok gerçekçi galiba...
-
oraya katılman birash zor..!
-
BİŞİ SORCAM PEKİ BENDE ORJİNALİN KOPYASI WAR.YANİ ARKİDE ORJİNAL WAR BN ONDAN ÇEKTİM OLURMUU
-
Her cd de 1 orjinal cd key bulunur o yüzden orjinalin kopyası olmaz cd keyler aynı olduğu için olmaz
-
eyw saolasın kardeşim