Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 09 Mart 2009, 19:19:11
-
Herkese Merhaba
20 Mart Cuma Akşamina Kadar Sınavlarımdan Ötürü Siteye Giremeyeceğim.Ben Yokken Siteye İyi Bakın.Yetkili Arkadaşlar Her Gün En Az 1 FFC Açmamiz gerekiyor.Ben Geldiğimde Toplanti Yapilacak Ayrıca.Toplantıdan Önce Benim Yokluğumda İyi Çalişan Yetkilileri Ödüllendirmeyi Düşünüyorum
Hepiniz Kendinize Çok İyi Bakın..Haftaya Görüşmek Üzere
-
tamam hocam merak etme ;)
hadi başarılar
-
başarılar.
-
başarılar abi;)
-
İki Sınav Ertelendi.Cuma Günü Başliyoruz Artık 20 Mart Cumaya kadar yokum Beyler hepinize teşekkürler
-
Başarılar dayı İnş. İstediğin notları alırsın ;)
-
Sağol zeynelcim
-
Başarılar..Kalmazsın inş :)
-
Başarılar..Kalmazsın inş :)
yok canım o kadar kötü değil notlar :)
-
hamza online sen bibaksana ben pazar günü haftaya geleyim mi toplantıya yoksa gelmiim mi
-
hamza online sen bibaksana ben pazar günü haftaya geleyim mi toplantıya yoksa gelmiim mi
gel tabi hazer
-
evet artık buradayım :)
-
hoş geldin hamza sensiz site bomboş pazar günü konuşalımda şu siteyi toparlayalım bi ..
-
hoş geldin hamza sensiz site bomboş pazar günü konuşalımda şu siteyi toparlayalım bi ..
Arkadaşlar ben de 3-4 gundur hastayım+İngilizce sinavim vardı sitede pek online olamadım kusura bakmayın.Simdi iyileştim çok şükür.Tempomuzu arttırmamız lazım tüm yetkililere sesleniyorum Lütfen Sitenin Eski gücüne kavuşması için elinizden geldiği kadar paylaşım,turnuva vs. açın...
Teşekkürler..
-
evet pazar gününden itibaren siteyi coşturacağiz inşallah.bu toplantı dönüm noktası olacak.