Tebrikler kardeş
arkadşlar kimler çıktı resim flan yukarıda
ARJANTİN(İNTO) NUN YERİNE HOLLANDA(SİVAS58) GİRMİŞTİR..!
sivas elendi qene qirio böle iş olmaz ben intoyu çarırım ßende qene yedek kayıt olucam qene qirecem oke 2 takım ile oynucam
sivas elendi qene qirio böle iş olmaz ben intoyu çarırım ßende qene yedek kayıt olucam qene qirecem oke 2 takım ile oynucam
onur lütfen sen karışma, a grubunda hic mac oynanmadıgı icin sivasi dahil ettim turnuvaya.into yu da cagıramazsın banlandı sitede.sen maclarını oyna yeter :hif
emre yapalım macı :D
qerçekten bu turnuva saçma olmaya başladı bende inqiltereyim hiç maç yapılmamış .rubunda
qerçekten bu turnuva saçma olmaya başladı bende inqiltereyim hiç maç yapılmamış .rubunda
sen norveçsin ve artık msj yazarsan editlicem ;)
fifacan yarin gel macimizi yapak son gün gecdi
tamam geldim ağdayım gir ağa aga
10 tane mesaj yazdim birine bile cvp vermedin
Kalan maçlar bugün içinde yapılsın
baba nediyosun ya ben girdiğimde kimse yoktu ne zmn yazdında cvp vermedik gelşimdi açıksın bnde açığım hadi yapak
baba nediyosun ya ben girdiğimde kimse yoktu ne zmn yazdında cvp vermedik gelşimdi açıksın bnde açığım hadi yapak
sen acdikdan 15 dk sonra ben acdim mesaj yazdim hic birine cvp vermedim bügün oynayalim
sen acdikdan 15 dk sonra ben acdim mesaj yazdim hic birine cvp vermedim bügün oynayalim
sen açıkken 15 dk sonra diyosun ben çıktıktan sonra nasıl msj atayım alla alla nese gel ağdayım
sivas hollanda 7 - 5 ispanya fifacan
sivas hollanda 7 - 5 ispanya fifacan
tebrik ederim
İNGİLTERE 0 - 3 YUNANİSTAN hükmen aldimnneeee xD hükmen Mi Wede Sende 2 Takım mı War #sin# #sin# #sin# #sin# #sin# #sin# #sin# -si- -si- -si- *s@* *s@* *s@*
Yeter Artık 1.Adamda 2 Takım war 2. Bu turnuvanın son qünü 5 qün önceydi
ne bilmiomşm
ne bilmiomşm
arifwels benim kardesim